Sådan Opdateres BIOS Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opdateres BIOS Fra Et USB-flashdrev
Sådan Opdateres BIOS Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Opdateres BIOS Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Opdateres BIOS Fra Et USB-flashdrev
Video: Gocomma USB 3.0 Flash Drive 128 Gb ► это не USB 3.0! 2024, Kan
Anonim

Der er tidspunkter, hvor en BIOS-opdatering er påkrævet. Den mest populære måde at opdatere BIOS på er ved at oprette en startbar diskettedisk. Men de dage, hvor FlopyDisk blev installeret på enhver computer, er langt væk. Og en diskette som lagringsmedium er meget upålidelig og forældet. Hvordan opdateres derefter BIOS, hvis computeren ikke har FlopyDisk.

Sådan opdateres BIOS fra et USB-flashdrev
Sådan opdateres BIOS fra et USB-flashdrev

Nødvendig

Computer, flashdrev, TuneUp_Utilities-program, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Se på navnet på bundkortet, der er installeret på computeren. Du kan finde ud af, hvilket bundkort der er installeret på din pc ved at se i den tekniske dokumentation, du modtog, da du købte din computer. Hvis der ikke er nogen, er det bedst at downloade et program, der viser information om alt udstyr på computeren.

Trin 2

Download TuneUp_Utilities, installer programmet. Efter installationen skal du gå til afsnittet "System" og vælge elementet "Bundkort". Skriv navnet på bundkortet og producenten. Den første linje - dette vil være producenten, resten er modellen på bundkortet.

Trin 3

Gå til producentens officielle hjemmeside. På producentens websted skal du søge efter navnet på bundkortmodellen. Systemet giver fuld information om det og viser en liste over hjælpeprogrammer, programmer og opdateringer, der er tilgængelige for dette bundkort. Du leder efter BIOS-opdateringer. Download denne opdatering til din computer. Disse filer downloades typisk i et arkiv. Pak arkivet ud. Du skal slette alle oplysninger fra dit flashdrev. Det er også bedst at formatere det for pålidelighed. Skriv den fil, du modtog fra arkivet, til et tomt USB-flashdrev. Indsæt det i din computer.

Trin 4

Genstart computeren, og tryk på DEL-tasten hele tiden. Denne handling fører dig til BIOS-menuen. Brug pilene på tastaturet, da musen ikke fungerer her, skal du vælge sektionen "VÆRKTØJ". Vælg her "EZ Flash" sektionen. Afsnittet behøver ikke at have det samme navn, men ordet Flash skal være til stede. Hvis partitionen ikke findes, understøtter bundkortet ikke opgradering ved hjælp af et flashdrev. Dette er normalt tilfældet med ret gamle computermodeller.

Trin 5

I EZ Flash-sektionen skal du vælge BIOS-filen, der er skrevet til USB-flashdrevet, og trykke på "Enter". BIOS er opdateret. Derefter genstarter computeren. BIOS opdateret.

Anbefalede: