Sådan Kontrolleres En Online Computer For En Virus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres En Online Computer For En Virus
Sådan Kontrolleres En Online Computer For En Virus

Video: Sådan Kontrolleres En Online Computer For En Virus

Video: Sådan Kontrolleres En Online Computer For En Virus
Video: Вирус на OpenComputers 2024, Kan
Anonim

For at beskytte din computer mod alle mulige vira (orme, trojanske heste) kan du vælge ethvert antiviruskompleks. Af en eller anden grund kan nogle brugere ikke bruge antivirussoftware. I denne henseende er der blevet udviklet online kontrolsystemer. Alt, hvad der kræves af en computerbruger, er at starte en browser og gå til webstedet.

Sådan kontrolleres en online computer for en virus
Sådan kontrolleres en online computer for en virus

Nødvendig

enhver internetbrowser

Instruktioner

Trin 1

For nylig er online-scannere blevet meget populære. Ikke alle brugere har mulighed for at købe og installere et antivirus-computerbeskyttelsessystem: nogen på grund af deres analfabetisme, en person der er fortvivlet (den installerede antivirus savnede "infektionen" på harddisken). Under alle omstændigheder giver brug af scanningssystemet dig mulighed for at kontrollere de filer eller mapper, du har valgt.

Trin 2

Listen over sådanne tjenester i dag er ikke længere lille. Her er blot nogle få:

- Kaspersky Online Virus Scanner;

- McAfee Free Scan;

- Windows Live One Care online sikkerhedsscanning;

- Panda ActiveScan;

- Symantec sikkerhedskontrol.

Trin 3

Vi overvejer kun Kaspersky Online Virus Scanner. Ifølge mange brugere udfører den den mest komplette filanalyse. For at begynde at arbejde med denne tjeneste skal du åbne en browser og indtaste denne adresse kaspersky.com/virusscanner. På den indlæste side læser du de grundlæggende krav til at arbejde med denne service. Men du kan springe over læsning, hvis du hurtigst muligt har brug for at kontrollere filer for infektion. Klik bare på Kaspersky File Scanner-knappen.

Trin 4

Du overføres til en anden side, hvor du bliver bedt om at uploade filer til bekræftelse. For at udføre denne handling skal du klikke på knappen "Vælg fil". Find de filer eller mapper, du vil kontrollere, ved hjælp af navigationsknapperne i det vindue, der åbnes.

Trin 5

Klik på knappen Kontroller. Efter et stykke tid får du vist scanningsresultaterne for de valgte filer. Ved at undersøge tabellen med navnet "Scan statistik" kan du bedømme tilstedeværelsen eller fraværet af filer, der er inficeret med en virus.

Anbefalede: