Sådan Aktiveres Sprogbjælken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Sprogbjælken
Sådan Aktiveres Sprogbjælken

Video: Sådan Aktiveres Sprogbjælken

Video: Sådan Aktiveres Sprogbjælken
Video: Sådan aktiveres patchpumpen 2024, April
Anonim

Der kommer et sådant øjeblik i en bruger af Windows-operativsystemets liv, som forsvinden af sproglinjen, der ligger i proceslinjen ved siden af uret. Hvordan aktiverer jeg det? Lad os gøre det sammen med dig.

Sprog bar placering
Sprog bar placering

Nødvendig

For at gøre dette behøver du kun denne artikel, Windows-operativsystemet og en computermus

Instruktioner

Trin 1

Klik på Start-menuen, og vælg Kontrolpanel. Find regionale og sproglige indstillinger i denne rude. Et vindue åbnes - i det skal du vælge fanen Sprog og klikke på knappen Detaljer. I det nye vindue, der åbner Sprog og tekstinputtjenester, skal du på fanen Indstillinger klikke på knappen Sprogbjælke og sætte et flueben foran Vis sprogbjælken på skrivebordselementet. I alle vinduer skal du klikke på OK eller Anvend og derefter OK. Sprogbjælken vises på proceslinjen på skrivebordet.

Trin 2

Der er en lettere og hurtigere måde. Højreklik på skrivebordet på proceslinjen. En liste åbnes, hold markøren over værktøjslinjeposten, klik på sprogbjælken. Alt.

Trin 3

Der er tidspunkter, hvor ingen af disse metoder fungerer. Vi får hjælp af specialiserede programmer, der ikke bare viser layoutet på panelet ved siden af uret. De hjælper os selv med at skifte layout automatisk uden vores deltagelse eller med specielle taster. For eksempel besluttede du at udskrive ordet Windows, men passede ikke på, hvad du skriver i øjeblikket, og du fik et sådant ord - Zshtvschtsy.

Et eksempel på sådanne programmer er det gode Punto Switcher-program fra Yandex. Ret let at bruge, mange indstillinger og funktioner.

Anbefalede: