Sådan Indsættes En Kolonne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes En Kolonne
Sådan Indsættes En Kolonne

Video: Sådan Indsættes En Kolonne

Video: Sådan Indsættes En Kolonne
Video: Hvordan indsættes og slettes kolonner og linjer i Excel 2024, Kan
Anonim

Sikker på, at mange computerbrugere under arbejdet eller studiet måtte beskæftige sig med Microsoft Office Excel-regneark. Det ser ud til, at der ikke er noget kompliceret i dem, men på grund af de mange indbyggede funktioner og kapaciteter opstår der undertiden vanskeligheder, selv med hvordan man indsætter en almindelig graf korrekt.

Sådan indsættes en kolonne
Sådan indsættes en kolonne

Instruktioner

Trin 1

Typisk er en kolonne i Microsoft Office Excel-regneark en kolonne. I Microsoft Office Excel 2003 kan kolonner tilføjes på følgende måder.

Trin 2

Metode 1 Aktiver den kolonne, hvor du planlægger at indsætte en ny, tom kolonne. For at gøre dette skal du venstreklikke på kolonneoverskriften, hvorved den bliver farvet mørkegrå. Klik derefter på den valgte kolonne med højre museknap, og vælg "Tilføj" eller "Tilføj celler" på den liste, der vises, hvorefter den nye kolonne automatisk vises på det angivne sted.

Trin 3

Anden metode Du kan tilføje en ny kolonne ikke kun ved at vælge hele kolonnen, men også dens separate celle, som det er nok at placere en markør (markør) i, for eksempel ved at klikke på den med venstre museknap. Klik derefter på den valgte celle med højre museknap, og vælg "Tilføj celler" på den liste, der vises, og vælg derefter underkolonnen "Kolonne" i vinduet "Tilføj celler", og tryk på knappen "OK".

Trin 4

Metode tre Vælg den kolonne, hvor du planlægger at indsætte en ny, tom kolonne. Vælg derefter "Kolonner" i menuen "Indsæt", som er i "Menulinje" -elementet lige under "Titelbjælken", og den vises automatisk i tabellen.

Trin 5

Den fjerde metode Aktivér hele kolonnen eller dens individuelle celle og tryk straks på kombinationen af tasterne "Ctrl" og "+" på det numeriske tastatur.

Trin 6

Alle ovenstående metoder overvejede kun at tilføje en ny kolonne til tabellen. For at indsætte flere kolonner skal du vælge mindst en celle i hver af de kolonner, hvor du vil tilføje nye kolonner.

Trin 7

I Microsoft Office Excel 2007 tilføjes kolonner som følger. Metode 1 Vælg hele kolonnen til venstre for den kolonne, som du vil tilføje kolonnen til. Klik derefter på kommandogruppen "Celler" i fanen "Hjem" på båndet på kommandoen "Indsæt celler".

Trin 8

Metode to Vælg hele kolonnen til venstre for den kolonne, som du vil tilføje kolonnen til, og udfør kommandoen "Indsæt" (den anden gruppe med genvejsmenukommandoer). For at indsætte flere grafer er det nødvendigt at vælge flere kolonner på samme tid. Hvor mange kolonner der er valgt, da der tilføjes mange nye tomme kolonner til tabellen.

Trin 9

I Microsoft Office Excel 2010 tilføjes grafer på samme måde. Aktiver kolonnen, inden hvilken du planlægger at indsætte den nye kolonne. I menuen "Indsæt" skal du vælge "Hovedfane", hvorefter en ny kolonne vises på arket.

Anbefalede: