Sådan Får Du Dit Ansigt Til At Se Blankt Ud

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dit Ansigt Til At Se Blankt Ud
Sådan Får Du Dit Ansigt Til At Se Blankt Ud

Video: Sådan Får Du Dit Ansigt Til At Se Blankt Ud

Video: Sådan Får Du Dit Ansigt Til At Se Blankt Ud
Video: Lavet koreanske ris sæbe,20 minutter senere 2 tons permanent hvidt,tørret væk pletterne @Hobifun.Com 2024, Kan
Anonim

I modemagasiner udarbejdes fotografier af modeller i grafiske redaktører for at gøre huden blank uden den mindste fejl. Selv en ikke-professionel kan opnå et sådant resultat i Adobe Photoshop.

huden er blank uden ufuldkommenheder
huden er blank uden ufuldkommenheder

Nødvendig

Adobe Photoshop 7 eller nyere

Instruktioner

Trin 1

Åbn det originale billede (Ctrl + O), og kopier (Ctrl + J).

Trin 2

Først og fremmest skal du slippe af med store ufuldkommenheder, såsom acne eller fedtet glans. Tag klonstempelværktøjet (S), flyt det til et sundt område af huden, og mens du holder Alt på tastaturet, skal du klikke på musen samtidig. Slip derefter og skits i det "dårlige" område. Fjern eventuelle større ufuldkommenheder på samme måde. Stempelets pressekraft er 20-30%.

Trin 3

Kopier laget (Ctrl + J). Udvid menuen Filter, derefter Blur, og klik på Gaussian Blur. Sløret skal være aggressivt for at gøre huden glat. Juster sløringsradius, og anvend effekten (OK).

Trin 4

Tryk på F7 og knappen markeret med en lille rød cirkel. Vælg påfyldningsværktøjet (G) med sort, og klik i illustrationen. Billedet skal "dukke op".

Trin 5

Tag en pensel (B) med følgende parametre: farve hvid, tryk 30-35 procent, mellemstørrelse med slørede kanter. Behandl derefter billedet med det. Børst ikke over hår, øjenvipper, øjenbryn, læber, tænder og ansigtsfold. Prøv ikke at komme for tæt på disse områder.

Flet alle lag (Ctrl + E).

Trin 6

Nogle gange har blankt læder en "plastisk effekt". For at slippe af med denne effekt skal du oprette en ny tekstur til huden. Opret en kopi af det aktuelle billede (Ctrl + J). Vælg i menuen "Filter" - "Tekstur" og derefter "Korn". Anvend effekten. I panelet Lag (F7) skal du indstille typen til "Glød" og justere opaciteten. Lim lagene.

Trin 7

Opret et lag (vælg nyt i lagmenuen). Påfør rødmen og børsten over læberne med en stor, blødkantet børste. Du kan også anvende lys makeup for at fremhæve dine øjne. Vælg derefter overlaytypen for laget "Overlay", og juster opaciteten. Lim lagene.

Trin 8

Lav en ny kopi af laget. Vælg svampeværktøjet (standard - O), og gå over tænderne med dette værktøj. Tænderne bliver så helt hvide.

Trin 9

Kopier laget. Tag et stort blødkantet Highlight-værktøj og øg højdepunkterne på håret let for at give det en sund glans. For at afslutte det kan du sløre baggrunden lidt. Vi har allerede beskrevet, hvordan man gør dette i lektionen "Sådan sløres baggrunden". Gem det færdige resultat.

Anbefalede: