Sådan Bestemmes Skrifttypen På Billedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Skrifttypen På Billedet
Sådan Bestemmes Skrifttypen På Billedet

Video: Sådan Bestemmes Skrifttypen På Billedet

Video: Sådan Bestemmes Skrifttypen På Billedet
Video: Sådan uploader du billeder til Instagram fra din computer eller mac 2024, April
Anonim

Computergrafik udvikler sig i et hurtigt tempo. På netværket kan du nu finde et stort antal forskellige og usædvanlige billeder, fotografier og tegninger, hvis indtryk forbliver såvel som fra ægte kunstværker set i et kunstgalleri. Og nogle gange opnås en sådan effekt fra et billede ikke kun takket være den originale komposition eller plot, men også til den anvendte skrifttype.

Sådan bestemmes skrifttypen på billedet
Sådan bestemmes skrifttypen på billedet

Instruktioner

Trin 1

For at bestemme skrifttypen på den bogstaver, du kan lide på billedet, kan du bruge What The Font Internet-tjenesten. For at gå til det skal du indtaste en forespørgsel med navnet på ressourcen i søgefeltet og klikke på søgeknappen. Du kan også gå til siden på denne webressource ved at indtaste URL-adressen i din browsers adresselinje: https://www.myfonts.com/WhatTheFont/ og derefter trykke på Enter-tasten.

Trin 2

En gang på hovedsiden af "What The Font" skal du uploade dit yndlingsbillede til ressourcen. Du kan gøre dette ved at vælge et billede fra din computer eller ved at kopiere dets URL til den relevante linje. I det første tilfælde skal du klikke på knappen "Gennemse", som er placeret ved siden af indtastningsfeltet og påskriften "Upload en fil", finde det ønskede billede på din computer og klikke på "Åbn". I det andet tilfælde skal du flytte markøren til det billede, du kan lide, højreklikke og vælge emnet "Kopier billed-URL" ("Kopier billed-URL" eller "Kopiér billedlink") fra rullelisten, og vend derefter tilbage til Hvad Skrifttypens ressource-side og indsæt kopieret adresse i Angiv et URL-felt.

Trin 3

Når du uploader logoer eller billeder med tekst for mere nøjagtig skriftgenkendelse af systemet, skal du overholde følgende regler: - Du skal uploade filer med en opløsning på højst 360x275 pixels; - Formaterne på uploadede billeder kan være følgende: JPEG, TIFF, BMP, GIF; - jo større skrifttypen på det downloadede billede er, jo hurtigere og mere præcist bestemmer systemet det; - det er ønskeligt at uploade sort / hvide fotografier, selvom ressourcen fungerer med succes med farvebilleder.

Trin 4

Så snart billedet er indlæst, skal du klikke på den grønne pil mærket Fortsæt. Derefter finder du dig selv på en side, hvor systemet forsøger at genkende alle bogstaverne i indskriften. Hvis systemet af en eller anden grund ikke identificerede alle tegnene eller genkendte nogle med en fejl, er det okay, skal du bare indtaste disse bogstaver i de relevante celler. Bemærk, at kun tegn, der er tydeligt synlige, skal indtastes. Det er bedre at springe gennem gennemsigtige over, ellers kan systemet ikke registrere skrifttypen korrekt.

Trin 5

Når alle ovenstående handlinger er udført, skal du igen klikke på den grønne pil med inskriptionen Сontinue. Nu flytter ressourcen dig til siden med resultatet. På højre side vil du se navnet på skrifttypen, og på venstre side vil du se en liste over lignende skrifttyper.

Anbefalede: