Sådan Fjernes Markering Af Tekst I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Markering Af Tekst I Word
Sådan Fjernes Markering Af Tekst I Word

Video: Sådan Fjernes Markering Af Tekst I Word

Video: Sådan Fjernes Markering Af Tekst I Word
Video: Word 2010 "Как нумеровать страницы?" Видео-уроки 2024, Kan
Anonim

Opgaven med at fravælge tekst i Word-applikationen, som er en del af Microsoft Office-pakken, kan udføres ved hjælp af standardprogrammet og kræver ikke, at brugeren har indgående kendskab til computerens skjulte ressourcer.

Sådan fjernes markering af tekst i Word
Sådan fjernes markering af tekst i Word

Instruktioner

Trin 1

Brug - tasten til at fravælge tekst i et Word-dokument og flytte musemarkøren til begyndelsen af et afsnit (eller begyndelsen på et dokument, hvis al tekst er valgt). Denne algoritme viser sig at være effektiv, når du vælger tekst med musen eller ved at trykke på Shift-funktionstasten.

Trin 2

Klik på det valgte mellemrum for at fravælge teksten og flytte musemarkøren til det valgte sted ved hjælp af Shift-funktionstasten eller musen som markeringsværktøj.

Trin 3

Vælg at trykke på Esc-funktionstasten efterfulgt af "-" -tasten for at fravælge tekst i et Word-dokument lavet i avanceret afsnittet om valg af afsnit ved at trykke på F8-tasten.

Trin 4

Brug samtidig tryk på funktionstasten Shift + F5 for at få den mest alsidige procedure til at fravælge tekst lavet med en hvilken som helst metode og vende tilbage til det dokument, der skal redigeres.

Trin 5

Åbn et HTML-dokument med en flerfarvet fremhævning valgt på Internettet i Word office-applikationen, og vælg kommandoen "Gem som" i menuen "Filer" i øverste værktøjslinje i programvinduet for at udføre funktionen til at fjerne markeringen af det gemte dokument.

Trin 6

Vælg "RTF File" i dialogboksen til valg af filtype, der åbner og åbner det gemte dokument i en hvilken som helst anden teksteditor.

Trin 7

Udfør en hvilken som helst væsentlig handling (sæt et komma eller flyt teksten med et mellemrum) og gem de ændringer, der er foretaget, når programmet afsluttes.

Trin 8

Åbn det ændrede dokument i Word, og vælg Sideopsætning i menuen Filer øverst i værktøjslinjen i programvinduet.

Trin 9

Angiv A4 i det åbnede vindue til valg af papirstørrelse, og sørg for, at der ikke er noget valg i dokumentet gemt fra HTML-dokumentet.

Anbefalede: