Sådan Tilføjes Et Billede I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Billede I Photoshop
Sådan Tilføjes Et Billede I Photoshop
Anonim

Når du opretter collager i grafiske redaktører, er en af de hyppigste operationer, der udføres af en designer, at udtrække og indsætte et fragment af et billede i et andet. Ofte skal du bare tilføje et billede til kompositionen. Dette kan gøres i Adobe Photoshop.

Sådan tilføjes et billede i Photoshop
Sådan tilføjes et billede i Photoshop

Nødvendig

  • - Adobe Photoshop;
  • - to filer med billeder.

Instruktioner

Trin 1

Indlæs hovedbilledfilen i Adobe Photoshop. For at gøre dette skal du vælge punktet "Åbn …", "Åbn som …" i Fil-sektionen i hovedapplikationsmenuen, trykke på Ctrl + O eller Ctrl + Alt + Shift + O-tasterne på tastaturet. En dialog vises. Naviger i det til det ønskede medium og derefter til biblioteket med filen. Fremhæv filen på listen. Klik på Åbn.

Trin 2

Åbn det billede, du vil tilføje i editoren. Følg de trin, der svarer til dem, der er beskrevet i det første trin.

Trin 3

Kopier det tilføjede billede til udklipsholderen. Skift til vinduet med det ønskede billede. Vælg hele indholdet af det overførte billede. For at gøre dette skal du udvide afsnittet Vælg i programmets hovedmenu og vælge Alt-elementet. Du kan også bruge tastaturgenvejen Ctrl + A. Vælg Kopi i menuen Rediger, eller tryk på Ctrl + V på tastaturet for at kopiere markeringen til udklipsholderen.

Trin 4

Føj billedet til et nyt lag i det første dokument. Skift til det ønskede vindue. Tryk på tastekombinationen Ctrl + V, eller vælg Indsæt i hovedmenuen i sektionen Rediger.

Trin 5

Juster placeringen og størrelsen på det tilføjede billede, hvis det er nødvendigt. Tryk på Ctrl + T, eller vælg Gratis transformation i menuen Rediger. Tryk på knappen Oprethold billedformat i øverste panel, hvis du har brug for at opretholde billedformatet for billedet under transformationen. Brug musen til at flytte kanterne og hjørnerne på den viste ramme for at ændre størrelsen på billedet og rotere det. Ved hjælp af det indre område kan billedet flyttes.

Trin 6

Gem det resulterende billede. Tryk på Ctrl + Shift + S-tasterne, eller udvid sektionen File i hovedmenuen, og klik derefter på "Gem som …" -elementet. På listen Format i dialogboksen Gem som skal du oprette det aktuelle element, der svarer til målbilledets datalagringsformat. Gå til det bibliotek, hvor du vil gemme filen, indtast dens navn. Klik på knappen Gem.

Anbefalede: