Sådan Nedskrives Stien Til En Fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Nedskrives Stien Til En Fil
Sådan Nedskrives Stien Til En Fil

Video: Sådan Nedskrives Stien Til En Fil

Video: Sådan Nedskrives Stien Til En Fil
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

Den fulde sti til filen på ethvert medium angiver nøjagtigt dens placering i systemets katalogstruktur. Den viser alle mapper, der starter med rodmappen, der skal udvides for at finde den angivne fil. Navnet "sti" udtrykker nøjagtigt essensen af denne form for positionering - relativt set viser den inskriptionerne på dørene, som skal indtastes sekventielt for at komme til den ønskede fil.

Sådan noteres stien til en fil
Sådan noteres stien til en fil

Instruktioner

Trin 1

Start optagelsen af den fulde sti til filen med et drevbogstav, hvis filen findes på et af de lokale medier på denne computer. Dette brev tildeles alle disklæsere såvel som virtuelle diske. Brevet skal efterfølges af et kolon. For eksempel: C:

Trin 2

Brug tegnet (tilbageslag) som en katalogadskiller, når du skriver den fulde sti til en fil i Windows. Placer dette tegn foran hvert mappenavn og foran filnavnet. For eksempel: C: Program FilesAvirakeyHBEDV. KEY

Trin 3

Start med to tilbageslag (""), hvis den indeholder den fulde sti til en netværksdeling på Windows-systemer. De to skråstreger skal følges af navnet på computeren på netværket, og resten af filstien skal skrives på den sædvanlige måde. For eksempel skal den fulde sti til filen.txt-filen i SharedDocs-mappen på en computer med navnet HomeComp skrives således: / HomeCompSharedDocsfile.txt

Trin 4

Brug et skråstreg fremad ("/"), når du angiver filstier på Unix-systemer. For eksempel: /home/folderOne/file.txt

Trin 5

Angiv typen af protokol i starten af den fulde sti til filer, der findes på Internettet. Disse adresser bruger skråstreg som fraskillere. For eksempel:

Trin 6

Brug en forkortet notation til filstien, hvis det er tilstrækkeligt at angive dens placering i forhold til en anden fil. For eksempel, hvis billedfilen logo.png"

Anbefalede: