Sådan Russificeres Miranda

Indholdsfortegnelse:

Sådan Russificeres Miranda
Sådan Russificeres Miranda

Video: Sådan Russificeres Miranda

Video: Sådan Russificeres Miranda
Video: Лучший бюджетный робот-пылесос - Xiaomi mi robot vacuum-mop, обзор, отзыв, тест работы. 2024, April
Anonim

Miranda er en multifunktionel brugervenlig klient, der nyder velfortjent popularitet over hele verden. Miranda-brugere får en række kommunikationsmuligheder gennem instant messaging, videochat og opkald. Den eneste dårlige ting er, at ofte uerfarne brugere står over for problemet med at installere og russificere produktet.

Sådan russificeres Miranda
Sådan russificeres Miranda

Instruktioner

Trin 1

Tænd din computer eller bærbare computer, og gå online. Download den nyeste eller ønskede version af Miranda-klienten fra virksomhedens officielle hjemmeside. Start installationen af programmet efter download af.exe-tilladelsesfilen til din pc. For at gøre dette skal du bare dobbeltklikke på filikonet med venstre museknap.

Trin 2

Bekræft din aftale med vilkårene og betingelserne i licensaftalen i det vindue, der vises. For at gøre dette skal du klikke på knappen Jeg accepterer i Miranda Setup-vinduet. Angiv ved at markere afkrydsningsfeltet Normal installation (anbefales), når du installerer Miranda på din computer, eller i feltet Bærbar installation for nemt at downloade programmet til flytbare medier.

Trin 3

I den dialogboks, der åbnes, skal du vælge den mappe, hvor klienten skal installeres. Samtidig anbefaler udvikleren af programmet til brugere af Windows Vista og Windows 7-operativsystemer at ændre den automatisk angivne mappesti for mere korrekt klientdrift. Klik på knappen "OK", og bekræft dermed dit valg af parker til installation.

Trin 4

Klik på knappen Næste for at gå videre til de næste trin, som straks vises i en ny dialogboks. Marker eller fjern afkrydsningsfelterne i sektionerne Installer startmenu-genveje (installation / ikke installation af en genvej i startmenuen) og i Installer skrivebordsgenvej (installation / ikke installation af programikonet på brugerens skrivebord). Klik på Installer, og vent, indtil klienten er installeret.

Trin 5

Kør Miranda efter installationen, og klik på knappen Opret i vinduet Vælg eller opret Miranda IM-profil. Klik på knappen "+" i nederste venstre hjørne, og indtast det ønskede brugernavn i feltet Angiv kontonavn, eller indtast et nyt i vinduet Opret ny konto.

Vælg Vælg protokolletype, og klik på OK for at bekræfte dit valg.

Trin 6

Vælg dit eller indtast et nyt ICQ-nummer og adgangskode i de felter, der vises. Klik på "OK" for at bekræfte. Luk programmet, når du er logget ind på din konto.

Trin 7

Gå til udviklerens officielle hjemmeside, og download crack til klienten. Udpak filoplysningerne til din computer.

Trin 8

Flyt langpack_russian-filen til den mappe, hvor programmet blev installeret. Start klienten, og sørg for, at alle data nu vises på russisk.

Anbefalede: