Sådan Rengøres Grafikkortet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rengøres Grafikkortet
Sådan Rengøres Grafikkortet

Video: Sådan Rengøres Grafikkortet

Video: Sådan Rengøres Grafikkortet
Video: MIKROGRØNT - SÅDAN DYRKER DU SOLSIKKESKUD 2024, Kan
Anonim

Moderne grafikkort er udstyret med kraftige processorer, og de genererer meget varme. Til køling er der installeret radiatorer med ekstra kølere, som tilstoppes og kræver rengøring under deres drift.

Sådan rengøres grafikkortet
Sådan rengøres grafikkortet

Nødvendig

  • - almindelige skruetrækkere og se skruetrækkere
  • - blød børste
  • - klinge;
  • - maskineolie
  • - vådserviet.

Instruktioner

Trin 1

Frakobl computersystemenheden fra netværket, og fjern dækslet ved at skrue fastgørelsesboltene af. Træk skærmledningen ud af videokortstikket, og skru skruen, der fastgør den til kabinettet til systemenheden. Hvis der findes en uafhængig strømledning til videoadapteren, skal du frakoble den. Løft grafikkortet ud af slotten på bundkortet, og skub det ud.

Trin 2

Vær opmærksom på, hvordan køleren er fastgjort til grafikkortet. Husk, at det normalt er forbundet med fire selvskærende skruer i hjørnerne af basen. Skru skruerne af med en urskruetrækker, og hvis du ikke har en, skal du bruge de tilgængelige værktøjer (for eksempel en lommekniv).

Trin 3

Når blæseren er frakoblet grafikkortet, skal du fjerne netledningen. Træk ledningen let mod dig, og slip den fra forbindelsesgrænsefladen. Fortsæt med at rengøre blæseren for støv og derefter smøre den. Fjern en snavs fra de køligere blade ved hjælp af en blød børste og en fugtig klud.

Trin 4

Fjern mærket fra forsiden af blæseren, før du smører blæseren. Tag forsigtigt kanten op med en klinge og skræl den af køleren.

Trin 5

Når du har fået adgang til kølerlejet, skal du sende en dråbe motorolie ind i det og sæt mærketiketten på igen. Når ventilatoren monteres, skal du placere den på plads og slutte den til strømstikket. Sæt grafikkortet tilbage i åbningen, og fastgør det med skruen. Tilslut eventuelt strøm til videokortet.

Trin 6

Tænd computeren uden at installere dækslet til systemenheden. Kontroller, at videokortblæseren fungerer. Hvis du ikke fandt nogen klager over dens funktion, skal du slukke for computeren og skru dækslet til systemenheden. Tilslut kablet fra skærmen til grafikkortet.

Anbefalede: