Sådan Deaktiveres Autostart I Registreringsdatabasen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Autostart I Registreringsdatabasen
Sådan Deaktiveres Autostart I Registreringsdatabasen

Video: Sådan Deaktiveres Autostart I Registreringsdatabasen

Video: Sådan Deaktiveres Autostart I Registreringsdatabasen
Video: Autostart TS3 APP unter Android von Robert aus Langenthal 2024, April
Anonim

Når en computer bliver inficeret med nogle vira, er der en fare for automatisk at blokere lanceringen af programmer, der bruges til at konfigurere systemet. Når du har neutraliseret dem, skal du fjerne unødvendige linjer fra startmenuen.

Sådan deaktiveres autostart i registreringsdatabasen
Sådan deaktiveres autostart i registreringsdatabasen

Nødvendig

Regedit-software

Instruktioner

Trin 1

Ganske ofte har vira for nylig trængt vira dybere ind i systempartitionen og ikke glemme startmenuen. Din computer kan hente en infektion, selvom du har den nyeste version af antivirus-komplekset. Det farlige objekt kommer ind i harddisken og dør ned og skaber en lille genvej ved opstart. Fordi Det er umuligt at styre denne menu permanent; ved genstart startes et inficeret objekt forklædt som et normalt program.

Trin 2

Ofte starter sådanne installationer ikke efter sådanne shenanigans, selvom registreringseditoren stadig er aktiv. Derfor anbefales det til rengøring at bruge standardværktøjet til redigering af registreringsdatabasefiler.

Trin 3

Klik på menuen Start, og vælg Kør. Naviger til et tomt felt i vinduet, der åbnes, og indtast regedit-kommandoen, og tryk derefter på "OK" -tasten. Kør-vinduet kan startes ved at trykke på Win + R-tasterne eller via kontekstmenuen Denne computer.

Trin 4

I det åbnede registreringseditorvindue, som visuelt er opdelt i 2 dele, er der sektioner med grene og med parameterværdier. En gren forstås som en slags partition på en harddisk, i registreringsdatabasen over en række Windows-operativsystemer er der flere grene (partitioner). Inde i nøglen er der mange kataloger organiseret alfabetisk.

Trin 5

Åbn gren HKEY_LOCAL_MACHINE på venstre side af vinduet. Følg stien Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Run. I højre del af vinduet er der parametre for programmer, der er under opstart. For eksempel er Winamp-parameteren ansvarlig for at starte dette program i systembakken.

Trin 6

Der er også en gren mere, som kan indeholde parametre for lancerede applikationer - HKEY_CURRENT_USER. Åbn den, og gå til følgende sti Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Run. For at afinstallere et bestemt program skal du højreklikke på en mulighed og vælge “Afinstaller”.

Anbefalede: