Sådan Forlænges Bærbar Batteriets Levetid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forlænges Bærbar Batteriets Levetid
Sådan Forlænges Bærbar Batteriets Levetid

Video: Sådan Forlænges Bærbar Batteriets Levetid

Video: Sådan Forlænges Bærbar Batteriets Levetid
Video: Sådan løser du problemer med batteriet på din Dell Bærbare (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Batteriets levetid på bærbare computere er et varmt problem for mange brugere. Hvis du følger visse regler, forbruges opladningen langsommere, og batteriet holder længere.

Bærbar batteridrift
Bærbar batteridrift

Nødvendig

  • Notesbog;
  • Bærbar computerbatteri;
  • Strømforsyning til bærbare computere;
  • Operativsystem med strømstyringsfunktion;
  • Brugerprofil i systemet.

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på batteriikonet nederst til højre på skærmen. Dette er normalt et billede af et batteri og et stik. Vælg Strømstyring. Vælg skemaet Energibesparelse. Klik på "Konfigurer strømskema".

Trin 2

I kolonnen Til batteriindstillinger skal du vælge de laveste værdier for Skærmdæmpning og Skærm Fra. Denne værdi er normalt 1 minut.

Trin 3

For indstillingen "Sæt computeren i dvale" skal du vælge den tidsramme, der passer bedst til dig. Den optimale værdi kan være "5 min". Flyt kontakten til den laveste værdi i linjen "Juster lysstyrke".

Trin 4

Sluk for din bærbare computer. Fjern forsigtigt akkumuleret støv fra den bærbare computer ved at åbne sagen. Støv kan forstyrre køling og dermed øge energiforbruget. Pas på ikke at fjerne andet end blæseren.

Trin 5

Udskift blæseren, og luk kabinettet. Tilslut din bærbare computer og oplad batteriet helt. Når batteriet er fuldt opladet, lyser opladningsindikatoren på forsiden af laptoptasken grønt.

Trin 6

Tænd for den bærbare computer med batteristrøm. Hvis energibesparelsesplanen ikke automatisk vælges, skal du vælge den manuelt. For at gøre dette skal du venstreklikke på batteriikonet og vælge "Energisparer".

Anbefalede: