Sådan Gendannes Panelet I Mazil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Panelet I Mazil
Sådan Gendannes Panelet I Mazil

Video: Sådan Gendannes Panelet I Mazil

Video: Sådan Gendannes Panelet I Mazil
Video: Ремень - не метод воспитания 2024, Kan
Anonim

Værktøjslinjer i programvinduet giver brugeren mulighed for at udføre forskellige handlinger. I Mozilla Firefox-browseren udføres også administration af applikationen, åbne vinduer, faner og browserindstillinger via panelet. Hvis den ikke længere vises, kan du gendanne den.

Sådan gendannes panelet i Mazil
Sådan gendannes panelet i Mazil

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for, at du ikke har aktiveret fuldskærmstilstand, hvor kun den side, der aktuelt vises af brugeren, er synlig. Flyt musemarkøren til skærmens øverste kant, og vent et par sekunder. Panelet falder ned, og du kan vælge den kommando, du har brug for, i menuen.

Trin 2

Hvis du vil slå fuldskærmstilstand helt fra, skal du flytte markøren til skærmens øverste kant, og når panelet er sænket, skal du højreklikke på det. I afslutningsmenuen skal du vælge Afslut fuldskærmstilstand. Du kan også bruge funktionstasten F11.

Trin 3

I tilfælde af at visningstilstanden er valgt normal, men du stadig ikke kan se værktøjslinjen, skal du flytte musemarkøren til en hvilken som helst synlig del af panelet i browservinduet og højreklikke på den. I den udvidede kontekstmenu kan du vælge de paneler, du har brug for til at arbejde.

Trin 4

Klik på elementet med navnet på panelet ("Menu Panel", "Navigation Panel", "Bookmarks Panel", "Add-ons Panel") med venstre museknap for at placere en markør. Det valgte panel vises i browservinduet.

Trin 5

For at tilpasse værktøjslinjerne efter eget skøn - tilføj de nødvendige knapper og fjern unødvendige knapper, skal du bare højreklikke på værktøjslinjen og vælge "Tilpas" -elementet i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes.

Trin 6

Tjek det for en liste over tilgængelige værktøjer. For at placere det valgte element på værktøjslinjen i applikationsvinduet skal du flytte markøren til det, trykke på og holde venstre museknap nede og trække ikonet til værktøjslinjen.

Trin 7

Brug kontrolelementerne Afstand, Strækafstand og Separator for at give værktøjslinjen det udseende, du kan lide. For at fjerne et element fra panelet skal du blot trække det ned. Når konfigurationen er afsluttet, skal du klikke på knappen "Udfør".

Anbefalede: