Sådan Oprettes En Gendannelsesdisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Gendannelsesdisk
Sådan Oprettes En Gendannelsesdisk

Video: Sådan Oprettes En Gendannelsesdisk

Video: Sådan Oprettes En Gendannelsesdisk
Video: Sådan laver du dit skatteregnskab 2024, Marts
Anonim

En gendannelsesdisk til operativsystemet er nødvendig i tilfælde, hvor der opstår en fejl i systemfilerne, og computeren nægter at starte på standardmåden. Operativsystemet kan gendannes ved hjælp af hjælpeprogrammerne på gendannelsesdisken. Med Acronis True Image Home 2011 kan du hurtigt og nemt oprette en gendannelsesdisk.

Sådan oprettes en gendannelsesdisk
Sådan oprettes en gendannelsesdisk

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet;
  • - Acronis True Image-program.

Instruktioner

Trin 1

Download programmet på Internettet. Kan findes på producentens officielle hjemmeside www.acronis.ru. Åbn Acronis True Image. Vælg Værktøjer og hjælpeprogrammer i hovedmenuen og derefter Oprettelse af startbar medie. Guiden til gendannelsesdiskbrænding starter, hvilket hjælper dig med at oprette gendannelsesdisken

Trin 2

Vælg de hjælpeprogrammer, der skal placeres på gendannelsesdrevet. Den fulde version af Acronis True Image Home 2011 understøtter arbejde med flashdrev og andre USB-enheder og har indbyggede pc-kort og SCSI-drivere. Derfor har den sikre version af programmet ingen drivere. Acronis System Report genererer en systemfejlrapport, som du kan gemme i medierne. Marker afkrydsningsfelterne efter eget valg.

Trin 3

Vælg startindstillingerne for programmerne på den oprettede disk. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ud for "Kør automatisk efter", indlæses det valgte program automatisk, når computeren er tændt. Hvis denne parameter ikke er specificeret, vises startmenuen på skærmen. Valget er helt op til dig. I forskellige tilfælde bruger brugerne forskellige downloadmuligheder til denne software.

Trin 4

Kontroller den disktype, du optager - CD, DVD eller USB. Hvis du vælger et iso-billede, skriver programmet et billede af genoplivningsdisken til harddisken. Klik på "Fortsæt", og giv Acronis tid til at afslutte sit arbejde. Du har nu din egen bootbare systemgendannelsesdisk. Underskriv den med en optisk diskmarkør, og opbevar den et sikkert sted. Det er også nyttigt at have sådanne diske med antivirusprogrammer og hardwaretest.

Anbefalede: