Sådan øges C-drevet

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges C-drevet
Sådan øges C-drevet

Video: Sådan øges C-drevet

Video: Sådan øges C-drevet
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, Kan
Anonim

For at installere et stort antal tredjepartsprogrammer skal du have ledig plads på harddiskens systempartition. For at ændre størrelsen på C-drevet uden at formatere denne lydstyrke anbefales det at bruge specielle applikationer.

Sådan øges C-drevet
Sådan øges C-drevet

Nødvendig

Partition Manager

Instruktioner

Trin 1

Download installationsfilerne til Partition Manager. Hvis du vil udføre alle handlinger uden at bruge operativsystemet, skal du bruge boot disk image med det angivne program. Installer Partition Manager, eller opret en dedikeret disk. Brug ISO File Burning-programmet til dette.

Trin 2

Kør det installerede program. I den første menu skal du aktivere funktionen "Avanceret tilstand". For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfeltet ud for elementet med samme navn. Klik på ikonet "Launch Partition Manager".

Trin 3

Klik på fanen Guider eller handlinger. I den udvidede menu skal du vælge punktet "Skift partitioner". Vent på starten af et nyt arbejdsvindue. Klik på "Næste".

Trin 4

Klik på venstre museknap på ikonet for sektionen, hvis størrelse du vil øge. I dette tilfælde er dette lokalt drev C. Klik på Næste. Vælg donorsektionen på samme måde. Dette er den lokale disk, hvorfra det frie område adskilles.

Trin 5

Overvej et vigtigt træk: volumenforøgelsen opnås ved at flytte det ubeboede område. Sørg for at rense donorsektionen på forhånd.

Trin 6

Klik på "Næste". Indstil nye værdier for størrelsen på lokale diske. Det er bedre at straks tildele mere plads til det lokale drev C. Dette sparer dig for at skulle arbejde med dette program igen. Klik på knapperne Næste og Udfør.

Trin 7

Undersøg den grafiske repræsentation af den nye tilstand for lokale drev. Hvis du gjorde alt korrekt, skal du åbne fanen "Ændringer" og gå til "Anvend" -elementet.

Trin 8

Bekræft at genstarte computeren, når en ny menu vises. Hvis du arbejdede med PM-bootdisken, kan du naturligvis springe dette trin over. Vent på, at applikationen er færdig.

Anbefalede: