Sådan Installeres Aytyuns På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Aytyuns På En Computer
Sådan Installeres Aytyuns På En Computer

Video: Sådan Installeres Aytyuns På En Computer

Video: Sådan Installeres Aytyuns På En Computer
Video: Где скачать и как установить iTunes / Зачем нужен iTunes? 2024, Marts
Anonim

ITunes er et unikt indholdsstyringsværktøj til enheder, der kører på iOS-platformen. For at installere programmet skal du downloade distributionssættet fra det officielle Apple-websted og følge alle instruktioner, når installationsproceduren er startet.

Sådan installeres aytyuns på en computer
Sådan installeres aytyuns på en computer

Installation af iTunes kan opdeles i to faser: Hentning og udpakning af distributionssættet til programmet. For at downloade installationsfilen til applikationen skal du have en fungerende internetforbindelse og en computer, der kører Windows eller Mac OS.

Download iTunes

Åbn den browser, du bruger til at surfe på Internettet ved hjælp af en genvej på skrivebordet eller fra Start-menuen. Indtast adressen på det officielle Apple-websted (apple.com) øverst i browservinduet. Tryk derefter på Enter-knappen.

I ressourcens øverste panel skal du klikke på iTunes-knappen og vente på, at den næste side, der er dedikeret til programmet, vises. Klik på Download iTunes i øverste højre hjørne. Hvis du ønsker det, kan du indtaste din e-mail-adresse, men disse oplysninger er ikke påkrævet. Klik på knappen Download nu, og vent på, at distributionskittet begynder at downloade for at installere programmet.

Installation af iTunes

Venstreklik på navnet på installationsfilen i dit browservindue. Hvis det er nødvendigt, kan du gå til afsnittet "Downloads" og klikke på den sidste fil, du downloadede. Et installationsvindue vises foran dig. Læs instruktionerne på skærmen, og klik på Næste. Du kan også aktivere et abonnement på Apple-tjenester, selvom valget af sådanne tjenester er valgfrit. Generelt er installation af iTunes ikke forskellig fra installation af et andet program og tager kun et par trin for at pakke filerne helt ud.

Hvis du ikke ønsker, at programmet skal starte hver gang du vil afspille en musikfil på din computer, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for at bruge iTunes som dit primære musikafspilningsværktøj.

Start af programmet

Når installationen af programmet er afsluttet, skal du genstarte computeren. Ved næste start af systemet starter programmet automatisk og er klar til at udføre operationer for at arbejde med din mobile enhed. Tilslut din Apple-gadget til din computer, og vent på, at programvinduet vises. Hvis installationen blev gennemført korrekt, vil du se iTunes og være i stand til at administrere indholdet på din telefon, afspiller eller tablet.

Løsning af problemer med at starte iTunes

Hvis lanceringen af iTunes efter installation og genstart mislykkes, skal du dobbeltklikke på venstre museknap på den genvej, der blev oprettet på skrivebordet. Hvis programmet ikke starter igen, skal du genstarte computeren igen. I tilfælde af problemer med programmet kan du altid geninstallere det ved hjælp af afinstallationsværktøjet "Start" - "Kontrolpanel" - "Tilføj eller fjern" - "Fjern programmer". Efter afinstallation skal du downloade distributionspakken til programmet igen fra Apples websted og køre det for at geninstallere det.

Anbefalede: