Sådan Tilsluttes En Plade Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Plade Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Plade Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Plade Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Plade Til En Computer
Video: Построй ПК своей мечты и научись ремонтировать компьютеры | PC Building Simulator игровой процесс 2024, Kan
Anonim

Der er en kategori af mennesker, der længe har forladt fjernsyn til fordel for computere. Moderne teknologier giver dig mulighed for nemt at se tv-kanaler ved hjælp af systemenheden og skærmen.

Sådan tilsluttes en plade til en computer
Sådan tilsluttes en plade til en computer

Nødvendig

TV-tuner

Instruktioner

Trin 1

For at tilslutte en parabolantenne til en computersystemenhed skal du bruge en TV-tuner. Disse enheder er opdelt i to typer, der adskiller sig i den måde, de er tilsluttet en computer på. Der er eksterne tv-tunere, der tilsluttes USB-porten og interne, der tilsluttes PCI-stikket på bundkortet.

Trin 2

Få den tuner, du kan lide. Tilslut den til systemenheden. Installer softwaren til denne hardware. Den leveres normalt med en tuner. Tilslut en almindelig indendørs antenne til tv-tuneren, og sørg for, at den fungerer korrekt.

Trin 3

Installer en parabol. Tilslut det til modtageren. Denne enhed er designet til at kode det signal, som antennen modtager, til et format, som TV'et kender.

Trin 4

Tilslut tv-tuneren til modtageren. For at gøre dette skal du bruge et almindeligt antennekabel. Kør det program, du har installeret for at bruge tv-tuneren. Aktiver kanalsøgning. Juster avancerede indstillinger såsom lysstyrke, klarhed, signaltype og kvalitet.

Trin 5

Hvis du gjorde alt korrekt, kan du allerede se tv-kanaler fra din computer. Men der er en advarsel: der er ingen garanti for tilstedeværelsen af lyd.

Trin 6

Hvis du har købt en tv-tuner med et USB-stik, skal du konfigurere parametrene på dit lydkort, så det udsender det signal, der modtages af tv-tuneren, til dine højttalere. Ulempen ved denne metode er, at lyden transmitteres til højttalerne enten fra computeren eller fra tuneren.

Trin 7

Hvis du har at gøre med en intern tuner, kan lydindstillingen udføres mekanisk. Sættet med enheden skal have et kabel, hvor der på begge sider er et lydstik (3,5 mm som hovedtelefoner og højttalere). Tilslut den ene ende af dette kabel til TV-tunerens udgang og den anden til lydportens ind-port. Et indlysende plus ved denne forbindelse er, at du samtidigt kan udsende et lydsignal fra både en tv-tuner og en computer.

Anbefalede: