Sådan Får Du Vist Systemoplysninger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Systemoplysninger
Sådan Får Du Vist Systemoplysninger

Video: Sådan Får Du Vist Systemoplysninger

Video: Sådan Får Du Vist Systemoplysninger
Video: Windows 10 systemoplysninger på skrivebordet 2024, Kan
Anonim

Næsten alle computerejere har brug for at få oplysninger om systemet fra tid til anden - i det mindste for at forstå, om det vil være muligt at installere et nyt legetøj eller en kraftfuld grafikeditor. Du kan finde ud af konfigurationen af din computer på forskellige måder.

Sådan får du vist systemoplysninger
Sådan får du vist systemoplysninger

Instruktioner

Trin 1

Du kan få oplysninger om hardwaren fra BIOS-menuen (Basic In-Out System). Når du har tændt computeren, skal du vente, indtil meddelelsen "Tryk på Slet for at SETUP" vises i nederste linje på skærmen. I stedet for Slet kan der være en anden nøgle: F10 eller F2. Klik på den. Vælg menupunkterne fortløbende - på denne måde finder du ud af alle egenskaberne ved komponenterne på din computer. Aktiver tilstand betyder, at enheden er aktiveret og i brug, Deaktiver betyder, at den er deaktiveret.

Trin 2

Når Windows er startet op, skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" og vælge indstillingen "Egenskaber". Fanen Generelt i vinduet Systemegenskaber indeholder oplysninger om operativsystemet, ejeren af computeren samt typen af processor og mængden af RAM.

Trin 3

Klik på Enhedshåndtering under fanen Hardware. Der vises et vindue med en liste over enheder, der er installeret på computeren. Hvis der er et plus i feltet til venstre for udstyrets navn, er dette en rulleliste. Åbn den og dobbeltklik på et element fra listen. I egenskabsvinduet skal du gå til fanen "Detaljer" og udvide listen med listen over enhedskarakteristikker. Den hexadecimale notation af parametrene vises i vinduet under listen.

Trin 4

Tredjepartssoftware som Everest eller SiSoft Sandra kan bruges til at få systemoplysninger. Disse programmer bestemmer ikke kun konfigurationen af udstyret, men kan også udføre dets diagnostik. Deres ældre versioner kan downloades gratis på producentens websted. Start SiSoft Sandra Utility. Dobbeltklik på ikonet Oversigt, hvis du vil have et overblik over systemet. En meddelelse vises: “Oplysninger om din computer indsamles. Flyt ikke musen eller tryk på tastaturet. Denne proces kan tage fra 1 til 10 minutter , hvorefter komplette oplysninger om computerens tilstand vises. Hvis du har brug for oplysninger om betjeningen af individuelle moduler, skal du vælge de tilsvarende ikoner.

Anbefalede: