Sådan Rengøres Computeren Korrekt For Støv Og Snavs

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rengøres Computeren Korrekt For Støv Og Snavs
Sådan Rengøres Computeren Korrekt For Støv Og Snavs

Video: Sådan Rengøres Computeren Korrekt For Støv Og Snavs

Video: Sådan Rengøres Computeren Korrekt For Støv Og Snavs
Video: Негатив, агрессия, сглаз, внешнее зло уйдет обратно врагу! Булавка снимает все проклятия! 2024, Kan
Anonim

Som alle komplekse tekniske enheder har en computer brug for en større rengøring fra tid til anden. Hvis du bemærker fingeraftryk på skærmen, er der kommet krummer og støv ind i tastaturet, og systemenheden begyndte at nynne som et fly, der tager afsted, skal du straks sætte din computer i orden.

Sådan rengøres computeren korrekt for støv og snavs
Sådan rengøres computeren korrekt for støv og snavs

Instruktioner

Trin 1

Afbryd strømmen fra systemenheden og monitoren, inden du begynder at rengøre. Det er bedre ikke kun at slukke for selve computeren, men også at tage stikket ud af stikkontakten. Husk sikkerhedsforanstaltningerne og rør aldrig ledningerne med våde hænder.

Trin 2

Rengør din skærm. Du kan fjerne pletter med vådservietter eller specielle produkter, der findes i butikkerne. Brug også en simpel frotté eller brilleklud. Brug ikke alkohol til at rengøre skærmen, da dette kan beskadige den specielle antireflekterende belægning.

Trin 3

Fortsæt med at rengøre tastaturet. Du kan endda fjerne knapperne for at skylle enheden mere grundigt. Husk eller fotografer placeringen af knapperne på forhånd, så du ikke behøver at samle denne mosaik tilfældigt. Når du har fjernet alle knapper fra tastaturet, skal du lægge dem i en plastikpose, fylde den med vand og tilsætte lidt pulver. Ryst derefter posen og skyl hver nøgle med vand. Hæld aldrig vand på selve tastaturet, ellers mislykkes det. Tør også musen af med en sprit eller en klud.

Trin 4

Gå videre til det sværeste og mest afgørende trin - rengøring af systemenheden. Hvis du aldrig før har demonteret systemenheden og ikke kigget ind, er det bedre ikke at røre ved den og kontakte en specialist. Hvis du beslutter dig for at rengøre blokken uafhængigt af snavs, skal du først fjerne den ene sidevæg, så du kan komme ind på computerens inderside. Tag en støvsuger med en børste, gå grundigt rundt i alle hjørner af enheden. Vær forsigtig og forsigtig: bundkortet indeholder mange små dele, som du ikke skal røre ved. Vær særlig opmærksom på blæseren: Normalt er den mest tilgroet med støv. Fjern harddisken, lydkortet og skærmkortet for lettere rengøring. Når du har bragt den krævede renlighed, skal du sætte alt på plads.

Anbefalede: