Sådan Kontrolleres Computere På Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Computere På Netværket
Sådan Kontrolleres Computere På Netværket

Video: Sådan Kontrolleres Computere På Netværket

Video: Sådan Kontrolleres Computere På Netværket
Video: How to take a screenshot on a PC or Laptop any Windows 2024, Kan
Anonim

Bølgen af megapopularitet på Internettet dækkede alle pc-brugere i lang tid og uigenkaldeligt. Og jo oftere og længere du surfer på Internettet og bruger din e-mail, jo mere sandsynligt er det, at du "henter" noget ondsindet program. Beskyt din computer mod ubudne gæster med et pålideligt antivirusprogram. Og for at være helt sikker på din pcs renlighed og sikkerhed skal du kontrollere det fra tid til anden ved hjælp af en online scanner. Sådan gør du det.

Panda er et sødt og pålideligt antivirusprogram
Panda er et sødt og pålideligt antivirusprogram

Nødvendig

Du skal bruge internetadgang og Panda ActiveScan 2.0 online scanner. Mange virksomheder med antivirussoftware tilbyder online scanning. Men for første gang, lad os bruge udviklingen af Panda, og så vælger du allerede den scanner, du bedst kan lide

Instruktioner

Trin 1

En online-scanner er et virtuelt program, der installeres på din pc på samme tid, og efter en scanningssession "forlader" den det, så snart du lukker din internetbrowser. Det er praktisk - det tager ikke plads på din computer og efterlader ingen spor.

Besøg Pandas online scanningswebsted på https://www.viruslab.ru/service/check/. På denne side kan du læse en masse nyttige og interessante oplysninger om det foreslåede produkt, dets fordele og muligheder

Du vil også se to lyseblå aflange knapper "Køb beskyttelse" og "Tjek din pc". I dag er vi interesserede i knappen "Tjek pc" - klik på den.

Trin 2

Du føres til siden med det gratis online antivirusprogram Panda ActiveScan 2.0. Dette antivirus er et nyt generationsprodukt, dets arbejde er baseret på princippet om "kollektiv intelligens". Ud over at opdage malware har dette produkt en anden væsentlig fordel. På grund af sin "online" karakter opdateres den automatisk.

Trin 3

Der er en stor grøn knap mærket "Scan" på scannersiden. Direkte under er der flere "undermenu" -knapper: "Hurtig scanning", "Fuld scanning", "Brugerdefineret kontrol". Vælg den type scanning, du har brug for i øjeblikket, og klik på den grønne "Scan" -knap.

Trin 4

Hvis dette er første gang, du scanner din pc på denne måde, tilbyder programmet dig først at downloade ActiveX-kontrolkomponenten - det tager ikke mere end et minut. Klik på knappen "Scan" igen. Processen starter, og efter et stykke tid vil du kunne se en komplet rapport om den udførte scanning.

Anbefalede: