Sådan åbnes Adgangen Til Computere På Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Adgangen Til Computere På Netværket
Sådan åbnes Adgangen Til Computere På Netværket

Video: Sådan åbnes Adgangen Til Computere På Netværket

Video: Sådan åbnes Adgangen Til Computere På Netværket
Video: Eniig: Sådan opdeler du dit trådløse netværk 2024, Kan
Anonim

For at kunne oprette og konfigurere et lokalt netværk korrekt skal flere faktorer overvejes. Vær særlig opmærksom på at konfigurere netværkskort og firewall-indstillinger.

Sådan åbnes adgangen til computere på netværket
Sådan åbnes adgangen til computere på netværket

Er det nødvendigt

  • - netværkshub
  • - netværkskabler.

Instruktioner

Trin 1

Opret først et lokalt netværk. Dette kan gøres ved hjælp af en router. Alternativt kan du konfigurere en af computerne som en server.

Trin 2

Vælg en relativt kraftig computer, der vil "distribuere" Internettet til resten af enhederne på netværket. Installer et ekstra netværkskort i det. Opdater driverne til det og tilslut denne netværksadapter til kontakten (netværkshub).

Trin 3

Tilslut internetadgangskablet til det andet netværkskort. Opret en forbindelse til udbyderens server og kontroller dens funktionalitet. Afbryd denne forbindelse indtil videre.

Trin 4

Tilslut andre computere, printere og laptops til netværkshub. For at gøre dette skal du bruge flere netværkskabler med den rigtige længde.

Trin 5

Åbn tilgængelige netværksforbindelser fra hovedcomputeren. Vælg TCP / IP-internetprotokollen på netværkskortet, der er sluttet til kontakten, og åbn egenskaberne for denne menu. Indstil den permanente IP-adresse for denne netværksadapter til 174.174.174.1.

Trin 6

Gå nu til dine internetforbindelsesegenskaber. Åbn fanen "Adgang". Marker afkrydsningsfeltet ud for emnet "Tillad andre brugere af det lokale netværk at bruge denne internetforbindelse". Vælg det netværk, der dannes af netværksnavet.

Trin 7

Åbn Windows Firewall-indstillinger. Deaktiver systemkontrol over dit lokale netværk. Gå nu til indstillingerne for de resterende computere. Ordningen med TCP / IP-protokolparametre for dem vil være som følger:

IP-adresse - 174.174.174. X

Den vigtigste gateway er 174.174.174.1

De foretrukne og alternative DNS-servere er 174.174.174.1.

Undernetmasken bør ikke ændres.

Trin 8

Opret nu forbindelse til internettet på den første computer. Sørg for, at resten af pc'erne også har adgang til World Wide Web.

Anbefalede: