Sådan ændres BIOS På Et Grafikkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres BIOS På Et Grafikkort
Sådan ændres BIOS På Et Grafikkort

Video: Sådan ændres BIOS På Et Grafikkort

Video: Sådan ændres BIOS På Et Grafikkort
Video: How to flash your NVIDIA GPU Bios 2024, Kan
Anonim

Ikke alle brugere af pc'er ved, at opdaterede versioner af firmwaren til forskellige enheder ikke tilfældigt offentliggøres. Hver ny model har på grund af sin unikke karakter visse mangler, der ikke kan detekteres på flere måneder, og firmwareversionerne bruges til at opdatere enhedskonfigurationen.

Sådan ændres BIOS på et grafikkort
Sådan ændres BIOS på et grafikkort

Nødvendig

  • - videoadapter;
  • - firmwarefiler;
  • - diskette 3, 5;
  • - et særligt program.

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter firmwaren, skal du oprette en kopi af den aktuelle firmware på din videoadapter. Dette kan gøres ved hjælp af softwaren, der leveres på standarddiske, der følger med hardwaren. Filerne til den aktuelle firmware kan altid downloades fra kortproducentens officielle hjemmeside, hvor du også kan finde den nyeste firmware.

Trin 2

Derefter har du brug for en diskette, som du kan blinke enhederne med. Som regel kan det kopieres på de tekniske supportfora eller på det officielle websted. Det skal bemærkes, at det på dette trin er værd at overveje dette spørgsmål meget nøje, da fejlen kan koste et nyt grafikkort.

Trin 3

Genstart din computer, gå ind i BIOS-menuen ved at trykke på Delete-tasten. I Boot-sektionen skal du placere Floppy som den første boot-loader på listen og trykke på F10-tasten. Efter genstart læses dataene automatisk fra disketten. Indtast kommandoblink 123.rom. Udskift flash med navnet på programmet til firmwaren, og erstat 123.rom med navnet på den tidligere BIOS-version. Når meddelelsen Ikke fundet vises, skal du genstarte og bruge et andet program.

Trin 4

Hvis du ikke kunne se denne meddelelse på skærmen, blev programmet valgt korrekt. For at bekræfte fortsættelsen af firmwareprocessen skal du svare positivt ved at indtaste Ja. Efter et stykke tid vises det manglende billede igen, i løbet af få sekunder blev firmwareprocessen udført. Nu er det kun at genstarte computeren, ændre BIOS-startindstillingen til harddisken og glæde sig over den vellykkede afslutning af operationen.

Trin 5

Hvis firmwarefunktionen sluttede med en fejl, kan du kun finde ud af dette ved en ren mørk skærm, brug den gamle version af firmwaren, som du gemte, indtil disketten blev oprettet.

Anbefalede: