Sådan Designer Du Et Abstrakt Omslag

Indholdsfortegnelse:

Sådan Designer Du Et Abstrakt Omslag
Sådan Designer Du Et Abstrakt Omslag

Video: Sådan Designer Du Et Abstrakt Omslag

Video: Sådan Designer Du Et Abstrakt Omslag
Video: акриловое литье - техника Swirl с пятью цветами 2024, Kan
Anonim

Abstraktet er en af studerendes (elevers) uafhængige arbejde, dets formål er kort at overveje de vigtigste aspekter af et bestemt emne. Den består normalt af 5-10 ark, en titelside og en indholdsfortegnelse.

Sådan designer du et abstrakt omslag
Sådan designer du et abstrakt omslag

Nødvendig

Miscrosoft Word-program

Instruktioner

Trin 1

Start Microsoft Word for at gøre forsiden af dit abstrakt. Opret et nyt dokument. Indstil derefter margenerne i dokumentet for at gøre dette, kør kommandoen "File" - "Page settings", indtast en værdi for hver margin (venstre - 3 cm, højre - 1 cm, top og bund - 2 cm hver). Klik på OK-knappen.

Trin 2

Placer din markør på den første linje, og indtast navnet på din institution. Vær opmærksom på, at før navnet på statsinstitutionen skal du først angive det fulde navn på det ministerium / den afdeling, som den rapporterer til. For eksempel undervisningsministeriet i Den Russiske Føderation, og kun på den næste linje er navnet på universitetet / skolen. Vælg begge linjer, og indstil justeringen til midten (ved hjælp af knappen på værktøjslinjen eller kommandoen "Format" - "Afsnit").

Trin 3

Gå tilbage til omtrent midten af arket med Enter, indtast ordet "Abstrakt". Udfør formatering, for dette skal du vælge ordet, indstille justeringen til midten, skriftstørrelse - 18, alle bogstaver er store (tastekombination Skift + F3). Indtast navnet på den disciplin, som du har brug for for at fuldføre det abstrakte design, på den næste linje. Indtast derefter titlen på det emne, som læreren har indstillet. Indstil den til centerjustering og skriftstørrelse til 18.

Trin 4

Indryk et par linjer, indtast ordet Lærer / lærer, tryk på Tab-tasten 9 gange og indtast lærerens initialer og efternavn. Indtast ordet "Elev / elev" gennem linjen, og indtast derefter dine initialer og efternavn efter ni klik "Tabs". For denne tekst skal du indstille justeringen til bredde, skriftstørrelse - 14.

Trin 5

Gå til den næstsidste linje, indtast navnet på din by, adskilt med et komma, det aktuelle kalenderår. Indstil denne linje til centerjustering. Abstraktens titelside er afsluttet.

Trin 6

Design omslaget til abstrakten ved hjælp af onlinetjenesten, for dette gå til linket https://www.ornaone.com/?p=use. Udfyld alle felterne i formularen (universitetets navn, disciplin, arbejdstype, kontrolleret, afsluttet osv.) Og klik på knappen "Download titelside". Vælg hvor dokumentet skal gemmes, og klik på OK.

Anbefalede: