Sådan Klipper Du Et Lag I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Et Lag I Photoshop
Sådan Klipper Du Et Lag I Photoshop

Video: Sådan Klipper Du Et Lag I Photoshop

Video: Sådan Klipper Du Et Lag I Photoshop
Video: photoshop для самых маленьких 2024, April
Anonim

At arbejde i grafikredigeringsprogrammet Photoshop er begrebet "lag" meget vigtigt. Du kan tænke på lag som virtuelle overflader, hvor grafik er placeret. Der kan være så mange lag, som du vil, du kan oprette og slette dem, bytte dem og oprette et fra flere. At kunne klippe et lag er en af de væsentligste færdigheder til vellykket billedredigering.

Sådan klipper du et lag i Photoshop
Sådan klipper du et lag i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Åbn et dokument, der indeholder et lag eller flere lag. Udvid paletten med lag, hvis den er skjult. Vær opmærksom på strimlen i bunden af paletten med ikoner til papirkurven, yin-yang, fx og andre. Klik på det lag, du vil klippe. Tryk på Del på tastaturet.

Trin 2

Hvis der ikke sker noget, skal du trække laget til papirkurven i ikonstrimlen. Hvis det ikke hjælper, skal du åbne fanen Lag og derefter Slet og klikke på Lag. Laget slettes, med andre ord, det klippes permanent ud af dokumentet.

Trin 3

Åbn et billede, der indeholder et eller flere lag. Klip lagene, dvs. gør dem usynlige, redigerbare, men påvirker ikke selve det originale billede. Se først på lagpaletten. Til venstre for laget vil du se en firkant indeholdende et øje. Det betyder, at laget er synligt. Klik på firkanten for at fjerne øjet. Laget bliver usynligt, dvs. udskåret.

Trin 4

Hvis du har brug for at klippe et lag fra et billede for at lave en kopi af det, skal du åbne billedet. Vælg området med Marquee Tool eller tryk på B-knappen. Klik på fanen Lag, åbn gruppen Ny og klik på Lag via kopi. I stedet kan du også trykke på Ctrl + J eller højreklik inde i det tidligere dannede valg og vælge Lag via Kopi i pop op-kontekstmenuen.

Trin 5

Indlæs filen i Photoshop. Vælg det ønskede område med markeringsværktøjet. Klik på lagafsnittet i topmenuen for at udvide det. Vælg derefter Ny, og klik i rullemenuen på Lag via Klip (Klip til et nyt lag).

Trin 6

Området klippes fra dokumentet til et nyt lag, hvilket skaber et gennemsigtigt område i selve filen. Du kan også bruge den "varme" kombination Ctrl + Skift + J eller højreklik inde i markeringen og vælge det relevante emne.

Anbefalede: