Sådan Tilføjes Et Logo Til COP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Logo Til COP
Sådan Tilføjes Et Logo Til COP

Video: Sådan Tilføjes Et Logo Til COP

Video: Sådan Tilføjes Et Logo Til COP
Video: Полицейский Даник против лего грабителей - ЛЕГО СИТИ ПОЛИЦИЯ все серии подряд 2024, Kan
Anonim

Counter Strike er et populært netværksspil, der har evnen til fleksibelt at tilpasse dets funktioner og kontroller. Så hver spiller kan oprette sit eget farvelogo og bruge det som en spray under holdspil. For at gøre dette skal du placere de nødvendige grafiske filer i spilkataloget.

Sådan tilføjes et logo til COP
Sådan tilføjes et logo til COP

Instruktioner

Trin 1

For at bruge dit eget billede skal du slette standardlogofilerne i spilkataloget. For at gøre dette skal du åbne din Counter Strike-mappe og skifte til cstrike-biblioteket. Normalt er spillet placeret i mappen "Start" - "Computer" - "Lokalt drev C:" - spil - CS1.6 - cstrike, men stien til filerne kan variere afhængigt af versionen. For at finde ud af, hvor mappen er placeret, skal du højreklikke på spillets genvej på skrivebordet og vælge Egenskaber. Værdien i feltet "Objekt" i det vindue, der vises, fortæller dig placeringen af spilkataloget.

Trin 2

Fjern logomappen fra mappen. Det tilrådes også at rydde cstrike_russian / logos og ventil / logos mapper. Du kan bruge Del-tasten på tastaturet til at slette. Anbring custom.hpk-filen i cstrike / cstrike_russian / mappen i papirkurven.

Trin 3

Åbn dit arkiv med logoer downloadet fra internettet eller lavet med en brugerdefineret logo maker. Kontroller, at arkivet indeholder decal.wad-, tempdecal.wad- og pldecal.wad-filer.

Trin 4

Vælg disse filer, og placer dem i cstrike, ventil og cstrike mapper - russisk. Når du bliver bedt om at overskrive filer, skal du klikke på "Ja" og vente på, at kopieringen er afsluttet.

Trin 5

Start spillet og gå til en hvilken som helst spilserver. Du må ikke ændre logoets visningsindstillinger, ellers kan alle de foretagne indstillinger gå tabt. Opsætningen er afsluttet.

Trin 6

Du kan enten downloade et færdigt logo fra Internettet eller oprette et nyt selv. For at oprette en ny skal du bruge det specialiserede værktøj HalfLife Logo Creator. Kør programmet, og angiv stien til din hl.exe i spilkataloget. Vælg din billedfil, hvorfra du vil oprette et ikon, i punktet Åbn på værktøjslinjen. Hvis fotofilen er for stor, skal du trykke på Autosize-tasten. Indstil Make a color logo for mod til Couner Strike. Angiv din Counter Strike-mappe i feltet Gem det til, og klik på "Erstat". Tegningen af logoet er komplet.

Anbefalede: