Sådan Får Du Et Flash-stænk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Flash-stænk
Sådan Får Du Et Flash-stænk

Video: Sådan Får Du Et Flash-stænk

Video: Sådan Får Du Et Flash-stænk
Video: The Flash Origins Story w Playground Bully u0026 Doctor Clariss real life movie comics SuperHero Kids 2024, April
Anonim

Flash-filer bruges primært på websteder, men kan tilpasses til desktop-applikationer som PowerPoint eller som en plasmaskærm til en computer. For at bruge Flash som pauseskærm skal filen først konverteres til EXE-format ved hjælp af speciel software. Efter flashkonvertering kan splash-skærmen bruges som en præsentation eller bare til underholdning.

Sådan får du et flash-stænk
Sådan får du et flash-stænk

Instruktioner

Trin 1

Download et program til at konvertere Flash til pauseskærm. For eksempel Instantstorm, Axialis Screensaver Producer eller Flash Saver Maker. Installer programmet på din computer. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på den downloadede fil og følge instruktionerne på installationsskærmen. Processen tager kun et par minutter.

Trin 2

Når installationen er afsluttet, skal du køre programmet. Klik på knappen Gennemse for at finde den flashfil, du vil konvertere til en plasmaskærm. Dobbeltklik på en fil for at åbne den eller starte en forhåndsvisning.

Trin 3

Se efter indstillingen Ny pauseskærm, eller vent på, at et nyt vindue åbnes automatisk (afhængigt af hvilket program du har installeret). Indtast et navn til den nye pauseskærmfil, og vælg også en mappe på din computer, hvor denne fil gemmes. Pauseskærme gemmes normalt i mappen Mine billeder.

Trin 4

Klik på fanen Indstillinger, og indstil pauseskærmindstillingerne, f.eks. Billedhastighed. Hvis du vil tilføje lyd, skal du gå til fanen Lyde. Denne mulighed giver dig mulighed for at medtage MP3-filer i pauseskærmen. Følg instruktionerne for at downloade din musik. Klik på knappen Forhåndsvisning for at se plasmaskærmen i aktion. Find knappen Opret eller Konverter for at begynde at oprette din plasmaskærm. Gå derefter til den mappe, hvor du gemte filen, og find den (filtypenavnet er.exe).

Trin 5

Højreklik et vilkårligt sted på et tomt sted på computerens skrivebord. Klik på knappen Egenskaber, og vælg fanen Screensaver. Vælg en ny pauseskærm, og indstil antallet af sekunder eller minutter, før pauseskærmen begynder at blive vist. Klik på knappen Anvend og OK for at anvende de nye indstillinger. Flash-stænkskærmen starter.

Anbefalede: