Sådan Installeres Bots På Din Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Bots På Din Server
Sådan Installeres Bots På Din Server

Video: Sådan Installeres Bots På Din Server

Video: Sådan Installeres Bots På Din Server
Video: Какие боты должны быть на сервере Discord? 2024, Kan
Anonim

Modstandere i Counter Strike kan ikke kun være personer, der er forbundet til serveren i multiplayer-tilstand. Ud over mennesker kan der være bots på serveren - spillere styret af computerens "intelligens". Du kan placere bots både i multiplayer-tilstand og i et singleplayer-spil.

Sådan installeres bots på din server
Sådan installeres bots på din server

Instruktioner

Trin 1

Start Counter Strike-spillet, og opret en ny server. For at gøre dette skal du klikke på linjen "Nyt spil" i Counter Strike-startvinduet. Dette åbner en dialogboks med parametre for den fremtidige server. Lav et valg af det kort, du planlægger at spille på. Derefter skal du i samme vindue åbne fanen for indstillinger for spilindstillinger og indstille de ønskede gameparametre i den, såsom sekunder med frysning inden starten af hver runde, tiden pr. Runde, startbeløbet på dollars fra de tilsluttede spillere, evnen til at skyde på venner og andre. Klik derefter på OK, og vent på, at spilverdenen indlæses. Dette kan tage fra et par sekunder til flere minutter, afhængigt af computerens strøm.

Trin 2

Når du har indlæst spillet, skal du vælge det hold, du vil spille for. Start derefter spilkonsollen ved at klikke på knappen med det russiske bogstav "E". For at tilføje bots skal du skrive kommandoen "bot_quota n" i konsollen, hvor n er antallet af bots, der føjes til serveren. Alle bots fordeles jævnt mellem hold, hvis antal reguleres af automatisk balance. Du kan placere bots til et specifikt team ved hjælp af koder "bot_add_ct" (plus en bot til terrorbekæmpelse) og "bot_add_t" (plus en bot til terrorister). Også bots kan tilføjes ved at trykke på H-tasten lige i spillet og vælge kommandoen "Tilføj zbot".

Trin 3

du kan installere bots på din server på en sådan måde, at de alle spiller for et hold. For at gøre dette skal du åbne konsollen og skrive koden "mp_limitteams 20" i den. Nu er det maksimale antal spillere i et hold 20. Skriv derefter koden "mp_autoteambalance 0", som slukker for den automatiske justering af antallet af spillere i hold. Tilføj derefter bots ved hjælp af de koder, der er beskrevet i det foregående trin.

Anbefalede: