Sådan Spiller Du Med Modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Med Modem
Sådan Spiller Du Med Modem

Video: Sådan Spiller Du Med Modem

Video: Sådan Spiller Du Med Modem
Video: Guide: Sådan tilslutter du dit modem fra Stofa 2024, Kan
Anonim

Afspilning med et modem på Internettet er generelt ikke svært. Det hele afhænger af det anvendte program (computerspil), muligvis forbindelsesindstillinger eller sikkerhedsforanstaltninger.

Sådan spiller du med modem
Sådan spiller du med modem

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde er at spille applikationsspil via et modem. Denne slags ting spilles oftest på portalwebsteder, som: https://www.mail.ru (speciel del af [email protected] - httt: //www.games.mail.ru/) til spillet, skal du bare have en postkasse på siden. Også sociale netværk, for eksempel Vkontakte (https://www.vkontake.ru) og Facebook (https://facebook.com). Og på det og et andet sted skal du bare have konti til at køre applikationer (rig valg). Hvis applikationerne af en eller anden grund ikke starter, skal du opdatere Flash-afspilleren (du kan gøre dette ved hjælp af linket

Trin 2

Onlinespil vil heller ikke være vanskelige. De fleste af dem er browserbaserede, men kravene er meget højere end applikationer. Derfor skal du naturligvis, inden du spiller, opdatere Flash-afspiller, grafikkortdrivere og, hvis ikke opdateret, DirectX. For "krævende" onlinespil kræves som regel mindst en internetforbindelseshastighed på 512 kb / s.

Trin 3

Det er sværere at spille simple / netværksspil over internettet. I nogle spil er det nødvendigt at downloade specielle netværksklienter for at kunne spille over netværket. Der er der ofte bare brug for at vælge "play on the network" -elementet i selve spillet og indtaste ip-adressen / serveren for at starte det (nogle netværksklienter gør dette automatisk).

Trin 4

Hvis spillet af en eller anden grund ikke er der, kan det blive blokeret af antivirus / firewall. Før du starter et multiplayer-spil, skal du sørge for, at beskyttelsesindstillingerne er korrekte. Hvis du gentager fejlene gentagne gange, skal du tilføje en "undtagelsesregel" til firewallen og nogle gange til antivirusprogrammet for det ønskede spil, så det ikke blokerer adgangen til Internettet.

Anbefalede: