Sådan Oprettes Et Gitter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Gitter
Sådan Oprettes Et Gitter

Video: Sådan Oprettes Et Gitter

Video: Sådan Oprettes Et Gitter
Video: Как штукатурить откосы на окнах СВОИМИ РУКАМИ 2024, Kan
Anonim

Mange aktive brugere af computere eller bærbare computere undrer sig over, hvordan man opretter et lokalt netværk. Årsagerne til dette kan være helt forskellige: nogen vil lette overførslen af information og samarbejde inde i en lejlighed eller et kontor, nogen ønsker at få adgang til naboens computer. Princippet om at oprette et lokalt netværk ændrer sig ikke fra dette.

Sådan oprettes et gitter
Sådan oprettes et gitter

Nødvendig

  • netværkskabler
  • router eller switch

Instruktioner

Trin 1

Find ud af antallet af computere i det fremtidige lokale netværk. Dette er et meget vigtigt skridt, fordi du baseret på den modtagne figur skal købe en router eller switch.

Trin 2

Køb en router, der har lidt flere LAN-porte end fremtidige LAN-computere. Enhedens pris og fasthed spiller ikke en særlig rolle. Brug heller ikke penge på at købe en switch med administrerede porte - du har ikke brug for dem.

Trin 3

Installer routeren. I dette tilfælde styres af dets fjernhed fra alle enheder i det fremtidige netværk såvel som tilstedeværelsen af en 220 V stikkontakt i umiddelbar nærhed.

Trin 4

Tilslut bærbare computere og computere til routeren. For at gøre dette skal du sætte den ene ende af netværkskablet i routerens LAN-port og den anden til netværksadapteren på din computer.

Trin 5

Gå til de lokale netværksindstillinger. Vælg TCP / IPv4. Indtast IP-adresserne, som kun adskiller sig fra hinanden ved kun den fjerde værdi. Dette er et meget vigtigt trin i konfigurationen, for hvis computerne får forkerte IP-adresser, kan det lokale netværk muligvis være ustabilt eller slet ikke fungere.

Anbefalede: