Sådan Søger Du Efter Artefakter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Søger Du Efter Artefakter
Sådan Søger Du Efter Artefakter

Video: Sådan Søger Du Efter Artefakter

Video: Sådan Søger Du Efter Artefakter
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Spiludviklere griber ofte til kunstige gameplay-udvidelser for at skabe et bedre produkt. For eksempel kan det være et artefakt-system, der i høj grad forenkler spillerens liv.

Sådan søger du efter artefakter
Sådan søger du efter artefakter

Nødvendig

Licenseret version af spillet med online adgang

Instruktioner

Trin 1

Forøg antallet af spillere i et multiplayer-spil. Selvfølgelig er de fleste moderne RPG'er fokuseret på samarbejde, så udviklerne bygger auto-balance. Titan Quest, Borderlands, Diablo og mange andre overholder den samme regel: jo flere spillere “online”, jo hårdere og mere intens. Livsniveauet for mobs øges, men samtidig øges også kvaliteten af de faldne genstande. Når du har samlet fem ledsagere, vil du gøre spillet meget mere interessant og øge antallet af artefakter, du kan få.

Trin 2

Se efter magiske genstande. I action-rpg foldes systemet til generering af rustning og våben på en sådan måde, at du med en vis procentdel af sandsynligheden får et sværd (eller slet ikke et sværd), hvilket øger chancen for, at artefakter falder med flere procent. Det ser ud til, at nogle få procent ikke betyder noget, men når du har samlet en komplet samling af ting af denne slags, og når du først er gået gennem niveauet, vil du samle så mange artefakter og ædelstene, der varer indtil slutningen af spillet.

Trin 3

Åbn bossjagen. Desuden skal man i betragtning af deres begrænsede antal prøve at opdage endda mellemliggende og “valgfri” monstre, fordi sandsynligheden for, at et emne af høj kvalitet falder fra et monster på højt niveau, er flere gange højere end fra en almindelig zombie. Dette bekræftes af det faktum, at MMORPG endda organiserer specielle razziaer på alt for stædige bosser: og mekanikken i sådanne spil er omtrent den samme som i almindelige rollespil.

Trin 4

Slå spillet en anden eller tredje gang. Dungeon Siege-serien indebærer for eksempel, at du ikke kan nå det maksimale niveau i et playthrough. Derfor åbner et nyt sværhedsgrad efter første gang op, og du har lov til at fuldføre spillet "i anden runde" med din gamle, allerede pumpede karakter. Selvfølgelig, der møder du meget mere modstand, men mange gange mere "honningkager", som vil forberede dig til multiplayer-kampe og giver dig mulighed for at prale med dine venner.

Anbefalede: