Sådan Tilføjes Sider I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Sider I Word
Sådan Tilføjes Sider I Word

Video: Sådan Tilføjes Sider I Word

Video: Sådan Tilføjes Sider I Word
Video: Sådan sletter du sider i Word (på den rigtige måde) 2024, Kan
Anonim

Sidens nummerering i Microsoft Word hjælper dig med at designe ethvert indtastet dokument smukt og korrekt - fra et abstrakt til en forretningsplan. Det gør det også nemt at finde de oplysninger, du har brug for.

Sådan tilføjes sider i Word
Sådan tilføjes sider i Word

Nødvendig

computer, der kører Microsoft Word

Instruktioner

Trin 1

Den rækkefølge, som numrene placeres på en dokumentside i Word, afhænger af versionen af teksteditoren. I 2003-versionen er de meget nemmere at lægge fra end i 2007 og højere versioner af Word.

Trin 2

Hvis du arbejder i Microsoft Word 2003, skal du åbne dokumentet og vælge afsnittet "Indsæt" i hovedmenuen. Klik på punktet "Sidetal". Afhængigt af kravene til dokumentdesign skal du indstille de nummereringsparametre, du har brug for, i det vindue, der vises. Vælg nummerets placering på siden, juster til en bestemt kant, størrelse og skrifttype.

Trin 3

I det samme vindue skal du klikke på "Format" sektionen og foretage den nødvendige formatering af sidenummeret. For eksempel kan du inkludere et kapitelnummer eller bruge romertal i stedet for arabiske tal.

Trin 4

Når man udarbejder abstrakter, papirer og specialer, er det ofte nødvendigt at starte nummereringen fra det andet ark, men så tallet "2" vises på det. Dette kan gøres i sektionen "Format" ved at angive sidenummer og nummer i "Start fra" -elementet.

Trin 5

I Microsoft Word 2007 vises sidetal i sidehoveder og sidefødder øverst og nederst på arket. For at lægge dem ned skal du dobbeltklikke på venstre museknap øverst på siden. Før dig er der et område adskilt af en stiplet linje - et overskrift. Klik derefter på "Indsæt" i hovedmenuen, og vælg nummereringen i afsnittet "Sidetal" og læg den ned. Du kan vende tilbage til redigering af teksten ved at dobbeltklikke på midten af siden.

Trin 6

For at ændre sidetalene skal du dobbeltklikke på sidehovedet og sidefoden og foretage de nødvendige ændringer. Alternativt skal du gå til Sidetal igen og vælge afsnittet Formater sidetal i rullemenuen.

Trin 7

For at fjerne en nummerering skal du vælge den, vælge fanen Sidetal og klikke på Fjern sidetal.

Trin 8

Korrekt formateret nummerering vil i høj grad forenkle oprettelsen af indhold til det indtastede dokument.

Anbefalede: