Sådan Logger Du På En Fjerncomputer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På En Fjerncomputer
Sådan Logger Du På En Fjerncomputer

Video: Sådan Logger Du På En Fjerncomputer

Video: Sådan Logger Du På En Fjerncomputer
Video: ПРАВИЛЬНАЯ УСТАНОВКА ДРАЙВЕРОВ НА WINDOWS 10? 2024, April
Anonim

Lokale netværk er meget populære, da de kan omfatte alle computere, der er i en lejlighed eller et hus. Hvis du ønsker det, kan du oprette forbindelse til dine naboer. Desuden er det overhovedet ikke nødvendigt at have adgang til Internettet. Ved hjælp af netværket kan du øjeblikkeligt udveksle meddelelser samt bruge softwaren på harddiskene på andre computere på netværket. Alt du skal gøre er at logge ind på fjerncomputeren.

Sådan logger du på en fjerncomputer
Sådan logger du på en fjerncomputer

Nødvendig

Computer med Windows 7

Instruktioner

Trin 1

Dernæst vil vi overveje processen med at oprette forbindelse til en fjerncomputer ved hjælp af eksemplet i Windows 7. For at kunne oprette forbindelse til fjernadgang skal du først konfigurere muligheden for en sådan forbindelse direkte på computeren til som du skal oprette forbindelse fra din pc. Men først skal du finde ud af navnet på din pc. Højreklik på ikonet Denne computer, og vælg derefter Egenskaber. Vinduet, der vises, viser navnet på computeren. Skriv det ned.

Trin 2

Følgende handlinger finder allerede sted på den computer, som fjernforbindelsen oprettes til. Højreklik på ikonet Denne computer, og vælg Egenskaber. Skriv derefter computernavnet ned, og gå til fanen "Avancerede systemindstillinger". Vælg "Fjernadgang". I afsnittet "Fjernskrivebord" skal du kontrollere det nederste element og derefter gå til fanen "Vælg brugere". Vælg derefter "Placering", og angiv hvor du skal kigge (f.eks. Hjemmenetværk).

Trin 3

Indtast derefter navnet på din computer i linjen "Objektnavne" og klik på OK. I de næste to vinduer skal du også klikke på OK. Du skal nu kunne oprette forbindelse til denne computer ved hjælp af din pc. For nemheds skyld kan du også finde ud af IP-adressen, hvis du har en internetforbindelse. For at gøre dette skal du blot indtaste "find ud af IP-adressen" i søgemaskinen.

Trin 4

Nu direkte om tilslutning til en fjerncomputer fra din pc. Klik på "Start" og vælg "Alle programmer". På listen over programmer skal du vælge "Tilbehør" og derefter - "Forbindelse til eksternt skrivebord". Et vindue vises. I "Computer" -linjen skal du indtaste navnet på den pc, som du vil oprette forbindelse til eksternt, og klikke på "Opret forbindelse". Inden for få sekunder vil du være forbundet. Du kan også indtaste IP-adressen på den eksterne computer i stedet for et navn.

Anbefalede: