Sådan Låser Du En Fjerncomputer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Låser Du En Fjerncomputer
Sådan Låser Du En Fjerncomputer

Video: Sådan Låser Du En Fjerncomputer

Video: Sådan Låser Du En Fjerncomputer
Video: How to Lock Your Windows 10 PC Remotely 2024, April
Anonim

I øjeblikket er der specielle applikationer, der giver dig mulighed for at kontrollere andre enheder via fjernadgang via Internettet. Du kan endda låse en anden computer, hvis du vil.

Sådan låser du en fjerncomputer
Sådan låser du en fjerncomputer

Instruktioner

Trin 1

Installer på din computer et af programmerne til styring af andre enheder via fjernadgang. De mest berømte og nemme at lære er TeamViewer og RMS Agent. Hvis du har brug for blokeringsfunktionen, foretrækkes den anden mulighed, da den giver dig mulighed for at udføre det, du ønsker hurtigere og mere pålideligt.

Trin 2

For at få fjernadgang til en anden computer skal det tilsvarende program også være installeret på den. Du skal logge ind på appen på begge enheder (ikke nødvendigvis på samme tid). Gå gennem hurtigregistreringsproceduren, og modtag et personligt identifikationsnummer og adgangskode til hver computer. For en hurtig lancering af programmet på en anden computer, der ikke kræver nogen indgriben udefra, skal du aktivere dets automatiske start sammen med operativsystemet og logge på ved hjælp af det ID-nummer og den adgangskode, du har angivet på forhånd.

Trin 3

Opret forbindelse til fjerncomputeren ved hjælp af appen på din enhed. Du vil se en administrativ adgangsmenu med flere sektioner. Gå til afsnittet "Editor til skærmlås". Med denne funktion kan du blokere inputenhederne på fjerncomputeren - tastatur og mus i en bestemt periode. På denne måde kan du betjene enheden uden indgriben fra en anden bruger.

Trin 4

Angiv tidspunktet for blokering af computeren samt den tekst, som brugeren vil se på sin skærm. Som standard ser det ud som: “Computeren er låst! Vent … minutter. Du kan angive placeringen af bogstaverne, en bestemt størrelse og skrifttype. Der er også en præ-test-funktion, så du kan se, hvad en anden bruger vil observere på deres computer. Klik på OK for at ændringerne skal træde i kraft.

Anbefalede: