Sådan Afbrydes Forbindelsen Til En Fjerncomputer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afbrydes Forbindelsen Til En Fjerncomputer
Sådan Afbrydes Forbindelsen Til En Fjerncomputer

Video: Sådan Afbrydes Forbindelsen Til En Fjerncomputer

Video: Sådan Afbrydes Forbindelsen Til En Fjerncomputer
Video: ПРАВИЛЬНАЯ УСТАНОВКА ДРАЙВЕРОВ НА WINDOWS 10? 2024, April
Anonim

Styring af en fjerncomputer ved hjælp af specielle programmer, for eksempel Radmin-fjernadministrationsprogrammet, er blevet ganske udbredt. Ved hjælp af denne type adgang kan du ikke kun styre en anden computer fuldt ud, men også deaktivere den, hvis det er nødvendigt.

Sådan afbrydes forbindelsen til en fjerncomputer
Sådan afbrydes forbindelsen til en fjerncomputer

Instruktioner

Trin 1

Behovet for at kontrollere en fjerncomputer kan opstå i en række situationer, men de falder alle i to kategorier: i det første tilfælde giver ejeren af fjerncomputeren dig selv adgang til sin maskine, i det andet udøver du kontrol uden hans viden. Du skal være opmærksom på, at ulovlig indtrængning i en andens computer er en strafbar handling, så der skal være gode grunde til sådanne handlinger.

Trin 2

For at afbryde en fjerncomputer skal du først få adgang til den - for eksempel via Radmin, Remote desktop eller på en anden måde. Indtast derefter kommandolinjen på fjerncomputeren kommandoen: "shutdown -s -t 0" (uden anførselstegn) og tryk på Enter. Parameteren –s for lukningskommandoen lukker computeren ned.

Trin 3

Hvis du ikke vil lukke, men genstarte fjerncomputeren, skal du udskifte parameteren -s med parameteren -r. Brug parameteren –t til at indstille tiden i sekunder, hvorefter du skal slukke for computeren eller genstarte den. Hvis du sætter -t 0, lukkes computeren eller genstartes straks.

Trin 4

I tilfælde af at tiden er forskellig fra nul - for eksempel sætter du -t 60, vil computeren blive slukket efter 60 sekunder, og en tilsvarende meddelelse vises på dens skærm. Det samme advarselsvindue vises, hvis du udsteder kommandoen shutdown –s uden at angive parameteren –t overhovedet. Standardtiden til lukning eller genstart er 30 sekunder. Du kan annullere nedlukningen eller genstarte ved at indtaste kommandoen shutdown –a.

Trin 5

Den sværeste del er ikke at slukke for den eksterne computer, men at få adgang til den. Hvis du har brug for at slukke for en bestemt computer, skal du først finde ud af dens ip-adresse. For eksempel, hvis du kender postkassen til ejeren af computeren, skal du skrive et brev til ham for at få et svar. Overskriften på brevet indeholder ip fra ejeren af computeren. Men husk at adressen kan være dynamisk. For at teste dette skal du skrive et andet brev om et par dage. Hvis ip ikke er ændret, er den statisk.

Trin 6

Nu skal du identificere de svage punkter på fjerncomputeren. Brug Metasploit-softwarepakken til dette. Det har alle de nødvendige værktøjer til at identificere sårbarheder på en fjerncomputer og udnytte dem. Det er ret vanskeligt at lære at bruge metasploit, så læs de relevante artikler på Internettet.

Anbefalede: