Sådan Organiseres Et Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiseres Et Netværk
Sådan Organiseres Et Netværk

Video: Sådan Organiseres Et Netværk

Video: Sådan Organiseres Et Netværk
Video: Sådan organiserer du ting i OneNote 2024, Kan
Anonim

I dag har næsten ethvert hjem en computer og undertiden ikke engang en. Og mange er interesserede i, om det er muligt at organisere et netværk mellem alle computere i lejligheden. Der er ikke noget vanskeligt i dette, moderne teknologier giver dig mulighed for at oprette store nok netværk ved hjælp af et minimum antal enheder, mens du praktisk talt ikke investerer penge.

Sådan organiseres et netværk
Sådan organiseres et netværk

Nødvendig

  • Switch / Router / Router
  • Flere computere / bærbare computere
  • Netværkskabler med RJ-45

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, hvor mange computere der skal være på dit netværk. Baseret på enkel matematik: 1 computer er lig med en plads i kontakten, køb en switch til et bestemt antal porte.

Trin 2

Overvej placeringen af kontakten for at eliminere unødvendige omkostninger til netværkskabler. For eksempel, hvis du skal tilslutte tre computere, hvoraf to er på anden sal og en på den ottende, er det mest rimeligt at placere kontakten på anden sal i bygningen.

Trin 3

Direkte forbindelse.

Alt er simpelt her: Tag et netværkskabel af den krævede længde, og indsæt den ene ende af det i netværkskortet på din computer eller laptop, og den anden i en ledig port på kontakten. Udfør denne handling med alle de krævede computere.

Trin 4

Tilpasning.

For at dit netværk skal fungere, skal du oprette en netværksforbindelse på hver computer. Gå til start - kontrolpanel - netværk og internet - netværkskontrolcenter - skift adapterparametre. Find din lokalforbindelse, og åbn dens egenskaber. Vælg Internetprotokol TCP / IPv4. Skriv nu netværksadresserne på alle computere, der kun adskiller sig fra det sidste ciffer, i afsnittet "Brug den følgende IP-adresse". Eksempel: 192.0.0.1, 192.0.0.2 osv. Forlad undernetmasken som standard: 255.255.255.0. Det er alt. Dit lokale netværk er klar til brug.

Anbefalede: