Sådan Installeres Avast 5.0 Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Avast 5.0 Gratis
Sådan Installeres Avast 5.0 Gratis
Anonim

Antivirussoftware Avast 5.0 distribueres gratis (gratis antivirusversion), og alligevel er det i stand til at yde tilstrækkelig pålidelig beskyttelse af din computer mod vira og andre ondsindede programmer såvel som mod hackerangreb. Installer det, og du får en gratis licens i et år. Efter udløbsdatoen skal du naturligvis bare fornye den gratis.

Sådan installeres Avast 5.0 gratis
Sådan installeres Avast 5.0 gratis

Instruktioner

Trin 1

For at downloade Avast! Gratis Antivirus 5.0 gå til download-siden. Klik på hyperlinket med ordet "Download". Vælg Download langsomt. Hvis der vises et vindue, der beder dig om at installere Google-browseren, skal du bare lukke den, klikke på knappen “Installer og download filen GRATIS! (hastighed ~ 100 Kbs) "og vælg det sted, hvor filen skal gemmes.

Trin 2

Dobbeltklik på den downloadede exe-fil - installationsprogrammet starter. I Avast! Install-vinduet find gruppen "Installationsindstillinger". I den skal du indstille indstillingen "Tag del i avast! Community's liv" for at tillade programmet at indsamle anonyme oplysninger om sikkerheden på din pc.

Trin 3

Vælg installationsindstillingen - fuld eller brugerdefineret. Den anden mulighed giver dig kun mulighed for at installere de programkomponenter, du har brug for, og vælge en anden installationssti. Klik på knappen "Næste" for at starte installationen. Oplysninger om installationsprocessen kan ses i vinduet "Installationsforløb". Når installationen af antivirusprogrammet er afsluttet, skal du klikke på knappen "Udfør".

Trin 4

Det er stadig at registrere din kopi af antivirusprogrammet. Registrering, som allerede nævnt, er gratis, men du bliver nødt til at angive din e-mail-adresse og navn, ellers stopper programmet med at arbejde efter 30 dage. Forudsat at antivirusprogrammet kører, skal du åbne sektionen "Oversigt", klikke på fanen "Aktuel status" og derefter klikke på knappen "Registrer".

Trin 5

Klik på knappen "Registrer" i vinduet, der åbnes, i vinduet "Registrer antivirus Avast! Gratis”(gruppe” Brugeroplysninger”) i feltet” Navn”indtast dit navn, i feltet E-mail - din e-mail-adresse. Alle andre felter er valgfri. Klik på knappen "Tilmeld dig en gratis licens".

Trin 6

I dialogboksen "Tak for registrering", der åbnes, skal du klikke på knappen "Ok". Programmet er nu registreret, den gratis licens, der er udstedt til det, er gyldigt i et år, hvorefter du skal registrere antivirusprogrammet igen.

Anbefalede: