Sådan Tillades Installation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tillades Installation
Sådan Tillades Installation

Video: Sådan Tillades Installation

Video: Sådan Tillades Installation
Video: How to tame a wild cat 2024, Kan
Anonim

På en pc lægges der ofte forskellige begrænsninger, der forhindrer visse funktioner i at blive udført. Ofte står brugerne over for situationer, hvor det er umuligt at installere programmer.

Sådan tillades installation
Sådan tillades installation

Nødvendig

administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

For at løse dette problem skal du have administratorrettigheder. Sådanne rettigheder er som regel konfigureret i "Kontrolpanel". For at tillade installation af softwaren på en personlig computer skal du aktivere en administratorkonto. For at gøre dette skal du genstarte computeren. Vælg derefter administratorkontoen, når du indlæser operativsystemet. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, skal du indtaste den. Der er dog situationer, hvor brugeren ikke kender adgangskoden.

Trin 2

For at gøre dette skal du foretage nogle indstillinger på administratorkontoen. Log ind i systemet i sikker tilstand som en anden bruger, der ikke har indstillet adgangskoder til login. Klik derefter på genvejen "Denne computer". På venstre side skal du vælge fanen "Kontrolpanel". Find en genvej der kaldet "Brugerkonti". Klik på den for at se alle brugere, der kan logge på computeren.

Trin 3

Find din konto, og angiv den som administratorrettigheder. Du kan bare ændre den gruppe, brugeren er i. Du skal bare tilføje til gruppen Administratorer. Gå derefter til emnet kaldet "Win 2k User Accounts". Her skal du fjerne nogle begrænsninger fra din konto, så du kan installere forskellige software på lokale drev på en pc.

Trin 4

På fanen "Brugernavn" skal du vælge din konto og dobbeltklikke på den med venstre museknap. Et lille vindue vises foran dig, hvor du skal foretage indstillinger. Vælg fanen "Gruppemedlemskab". Standard er "Begrænset adgang". Marker afkrydsningsfeltet ud for Generel adgang. Deaktiver derefter adgangskoden til administratorkontoen, og indstil en adgangskode til din konto. Genstart computeren, og installer programmer, der tidligere var umulige at installere.

Anbefalede: