Sådan Kopieres Information

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kopieres Information
Sådan Kopieres Information

Video: Sådan Kopieres Information

Video: Sådan Kopieres Information
Video: Sådan starter du bilen med startkabler 2024, Kan
Anonim

Det første og vigtigste formål med computeren og Internettet er udveksling af information. Og for at udveksle data skal de kopieres. Til denne enkle handling tilbyder computeren flere muligheder.

Vælg det stykke information, du vil kopiere med markøren eller en tastekombination
Vælg det stykke information, du vil kopiere med markøren eller en tastekombination

Nødvendig

  • Computer;
  • Inkluderet program (teksteditor, browser osv.)

Instruktioner

Trin 1

Vælg det stykke information, du vil kopiere med markøren eller en tastekombination. Tryk derefter på "Ctrl-C" -tasterne på samme tid. Du behøver ikke ændre tastaturlayoutet til dette. Nu er teksten kopieret til udklipsholderen, du kan indsætte den i enhver anden fil. For at kopiere en del eller en hel grafikfil skal du også vælge det ønskede fragment med markøren og trykke på den samme tastekombination.

Trin 2

Fremhæv det ønskede stykke information, og tryk på tasten til højre for højre Alt-tast (med markøren på listen). I pop op-menuen skal du bruge piletasterne på tastaturet til at vælge linjen "Kopier" og trykke på "Enter" -tasten. Du behøver ikke bruge piletasterne, men bare flyt markøren over den tilsvarende kommando og tryk på venstre museknap. Fragmentet kopieres til udklipsholderen.

Trin 3

Vælg et stykke information med markøren eller ved hjælp af tastaturet. Hold markøren over det, og højreklik. I pop op-menuen skal du bruge musen eller piletasterne (som i den tidligere version) til at vælge kommandoen "Kopier". Fragmentet er allerede på udklipsholderen.

Anbefalede: