Sådan Tilsluttes To Computere Via Ethernet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Computere Via Ethernet
Sådan Tilsluttes To Computere Via Ethernet

Video: Sådan Tilsluttes To Computere Via Ethernet

Video: Sådan Tilsluttes To Computere Via Ethernet
Video: Как подключить ПЛК с помощью TIA PORTAL V14 2024, Kan
Anonim

Næsten alle moderne computere og bærbare computere er udstyret med en indbygget Ethernet-adapter. Derfor kræver oprettelse af et lokalt netværk af to computere ved hjælp af ethernet-metoden ikke køb af dyrt udstyr og brug af komplekse indstillinger. Samtidig leveres pålidelig og hurtig kommunikation. Derudover kan du ved hjælp af Ethernet-teknologi nemt tilføje andre computere til det oprettede netværk senere.

Hvordan opretter jeg forbindelse til en computer?
Hvordan opretter jeg forbindelse til en computer?

Nødvendig

To computere udstyret med netværkskort med en Ethernet-port, crossover (ethernet crossover-kabel)

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at netværkskortene på begge computere er installeret og tilsluttet. Du kan kontrollere dette i enhedsadministratoren. Højreklik på ikonet Computer. Vælg "Egenskaber" i rullemenuen. Dette åbner vinduet "System", hvoraf den venstre side vælger sektionen "Enhedshåndtering".

Trin 2

Udvid elementet Netværkskort på hardwarelisten. Du vil se et netværkskort med en Ethernet-controller. Klik på det, og klik på "Egenskaber" i rullelisten. På fanen "Generelt" i vinduet "Status" skal den lyde "Enheden fungerer normalt." Ellers skal du opdatere driveren eller tilslutte et eksternt netværkskort.

Trin 3

Indsæt crossover i stikkene på netværkskortene på begge computere. Hvis adapteren er indbygget, er Ethernet-stikkene ofte placeret på bagsiden af computeren over et af parene af USB-porte. Indsæt stikket forsigtigt, brug ikke magt. Når det sidder helt i stikket, vil du høre et let klik.

Trin 4

Begge computere skal være i samme arbejdsgruppe, men har forskellige navne. For at kontrollere disse parametre skal du gå til "Kontrolpanel" og åbne afsnittet "System". Klik om nødvendigt på knappen Skift indstillinger. Vinduet Systemegenskaber åbnes. Klik på "Skift" og skriv de nye navne ned. Genstart din computer.

Trin 5

Åbn nu "Kontrolpanel" og gå til "Netværks- og delingscenter". Netværkskortet er placeret i den øverste del af vinduet. Dobbeltklik på ikonet "Uigenkendt netværk". Hvis du har andre netværk, kaldes dette ikon Flere netværk. Du skal aktivere netværksopdagelse og fildeling.

Trin 6

Klik på systemmeddelelsen i afsnittet Netværk: “Netværksopdagelse og fildeling er deaktiveret. Nu er computere og enheder på netværket ikke synlige. Klik for at ændre. " Klik på "Skift" og derefter "Aktivér netværksopdagelse og fildeling." Dette kan kræve, at du indtaster en administratoradgangskode.

Trin 7

For at få adgang til drev og mapper på begge computere skal du højreklikke på drev- / mappeikonet og vælge Egenskaber i rullemenuen. Gå til fanen "Adgang" i det vindue, der åbnes. Marker afkrydsningsfelterne "Del denne mappe" og "Tillad ændring af filer via netværket." Konfigurer deling på den anden computer på samme måde.

Anbefalede: