Sådan Oprettes Et Acorp-adgangspunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Acorp-adgangspunkt
Sådan Oprettes Et Acorp-adgangspunkt

Video: Sådan Oprettes Et Acorp-adgangspunkt

Video: Sådan Oprettes Et Acorp-adgangspunkt
Video: Sådan laver du dit skatteregnskab 2024, Kan
Anonim

For at oprette et adgangspunkt skal du konfigurere Wi-Fi-routeren på en bestemt måde. Dette udstyr bruges normalt til at integrere trådløse enheder i et lokalt netværk og samtidig give internetadgang.

Sådan oprettes et Acorp-adgangspunkt
Sådan oprettes et Acorp-adgangspunkt

Nødvendig

Netværkskabel (patchkabel)

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har fokuseret på routere fra Acorp, skal du vælge det udstyr, som du kan oprette forbindelse til din udbyders netværk. For at gøre dette skal du kontrollere tilgængeligheden af en DSL- eller WAN-port, hvorigennem du opretter forbindelse til Internettet.

Trin 2

Sørg for at sikre dig, at dine mobile enheder er i stand til at oprette forbindelse til den type trådløse kanal, som routeren arbejder med. For at gøre dette skal du læse instruktionerne til bærbare computere og Wi-Fi-routere.

Trin 3

Tilslut routeren til en stikkontakt. Tilslut netværksudstyret til internetkablet ved hjælp af WAN (Internet) eller DSL-port. Brug et netværkskabel til at forbinde din bærbare computer til din router. For at gøre dette skal du bruge enhver tilgængelig LAN-port.

Trin 4

Tænd din mobile computer og netværksudstyr. Efter indlæsning af operativsystemet skal du åbne en internetbrowser. Indtast 192.168.1.2 i url-feltet, og tryk på Enter. Kontroller på forhånd værdien af den originale IP-adresse på denne model af Acorp-router.

Trin 5

Når du har logget ind på det webbaserede interface af Wi-Fi-routerindstillingerne, skal du åbne WAN-menuen (Internet). Juster parametrene for netværksudstyret baseret på anbefalingerne fra din udbyder.

Trin 6

Gem dine internetforbindelsesindstillinger, og gå til menuen Trådløse indstillinger. Konfigurer det trådløse adgangspunkt. For at gøre dette skal du angive netværkstypen (802.11 n, g, b), vælge sikkerhedstypen (WEP, WPA, WPA2) blandt de foreslåede muligheder, indtaste navnet på netværket og indstille en adgangskode.

Trin 7

Gem routerens parametre. Genstart denne enhed ved at afbryde den fra vekselstrømmen. Når Wi-Fi-routeren er startet op, skal du frakoble din bærbare computer fra den og prøve at oprette forbindelse til et trådløst adgangspunkt.

Anbefalede: