Sådan Oprettes En Ny Side I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ny Side I Word
Sådan Oprettes En Ny Side I Word

Video: Sådan Oprettes En Ny Side I Word

Video: Sådan Oprettes En Ny Side I Word
Video: Sådan indsætter du sidetal i Word 2024, April
Anonim

Microsoft Office Word er designet til at arbejde med tekst. Denne editor indeholder forskellige værktøjer, som du kan oprette både standard- og ikke-standarddokumenter med. En nybegynderbruger kan have et spørgsmål om, hvordan man opretter en ny side i Word.

Sådan oprettes en ny side i Word
Sådan oprettes en ny side i Word

Instruktioner

Trin 1

Når du starter Word, oprettes der typisk automatisk en ny side, og du kan begynde at skrive med det samme. Hvis editoren er åben, men siden ikke er der, skal du klikke på Office-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet og vælge Ny i rullemenuen, et nyt vindue åbnes. Klik på den med venstre museknap på miniaturen "Nyt dokument", og klik på knappen "Opret" nederst til højre i vinduet.

Trin 2

Hvis dokumentet indeholder mere end en side tekst, oprettes der automatisk nye sider, så snart den forrige side slutter. Men det kan også være nødvendigt med en tom side midt i dokumentet. I dette tilfælde kan du bruge flere metoder.

Trin 3

Placer markøren i slutningen af den side, hvorefter du vil placere et tomt ark, og tryk på Enter-tasten flere gange. Hver gang der trykkes på, vil markøren gå en linje nedad, indtil den flytter til en ny side, hvorfra du kan fortsætte med at indtaste tekst. Denne metode er anvendelig, men ikke særlig praktisk. Når alt kommer til alt, hvis du beslutter at redigere teksten over den tomme side, skifter teksten på siden bag den tomme side.

Trin 4

Brug værktøjet Tom side for at forhindre dette. Placer musemarkøren umiddelbart bag det udskrevne tegn, hvorefter et tomt ark skal placeres. Gå til fanen "Indsæt" og klik på miniatureknappen "Tom side" i afsnittet "Sider". Teksten efter markøren flytter sig ned. Yderligere vil hvert klik på knappen "Tom side" flytte teksten efter markøren en side ned.

Trin 5

Page Break-værktøjet, der også findes i afsnittet Sider på fanen Indsæt, fungerer på samme måde. Med dette og det forrige værktøj skifter teksten under den tomme side ikke, når du skriver på siderne, indtil pausen (eller det blanke ark indsættes). Hvis du har brug for at returnere teksten til sin oprindelige position, skal du placere musemarkøren foran afsnittet "afrevet" og trykke to gange på Backspace-tasten.

Anbefalede: