Sådan ændres Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Mail
Sådan ændres Mail

Video: Sådan ændres Mail

Video: Sådan ændres Mail
Video: Lær mere dansk med Jette. Lektion 49, skriv en e-mail, et brev eller en stil/tekst. 2024, Kan
Anonim

Dine venner bor langt væk, og det er ikke muligt at kontakte dem telefonisk på grund af høje takster? Savner du dem og vil chatte? I dette tilfælde er der et unikt tilbud - e-mail! Og hvad det er, hvad det spises med, og hvordan man starter det - nu fortæller vi dig det.

Sådan ændres mail
Sådan ændres mail

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte - med hvilket firma der leverer sådanne tjenester, du vil samarbejde. Som sådan er der mange af dem. Det er værd at huske mindst de mest populære typer "mail", "yandex", "google" og lignende.

I princippet begrænser ingen os, og vi er fri til at starte mail i det mindste på alle hostingtjenester på én gang, desuden ikke engang i en enkelt mængde. Som sådan er princippet om at få en ny postadresse så simpelt som en dampet majroe.

Trin 2

Ideelt set skal du først vælge et firma som beskrevet ovenfor. Lad os tage "mail" som et eksempel. For at få en postadresse der skal du selvfølgelig tilmelde dig (som på alle sider med selvrespekt). Registreringstilbudet er normalt til venstre for brugeren. Dette er sådan en blå firkant, hvis tekst opfordrer dig til at gå til det sociale netværk "min verden" eller bare til din postkasse.

Trin 3

Ved siden af "Login" knappen er "Register" knappen. Ved at aktivere dette punkt i denne menu vil vi se et almindeligt spørgeskema. Vi udfylder det metodisk. Nogle punkter kan springes over, hvis du ikke ønsker, at nogle oplysninger skal vises på din side.

Trin 4

Derefter kommer det til det felt, hvor du skal indtaste navnet på din postkasse. Her kan du lade din fantasi løbe vild. Den eneste betingelse er, at kun det latinske alfabet og tal kan bruges. Hvis du har brug for at adskille to forskellige ord, skal du ikke gøre dette gennem et mellemrum, som vi er vant til, men gennem en understregning.

Trin 5

Understreget påberåbes af kombinationen af bindestreg og skift-taster. Derefter vælges hvad der skal stå bag "@" -tegnet. I "mail" -systemet er der et valg mellem flere variationer.

Trin 6

Efter at have udfyldt navnet på postkassen, kommer vi med en adgangskode, gemmer den, og vi har en ny e-mail-boks til rådighed. På andre systemer vil operationerne være identiske. Måske med en lille undtagelse i form af en slutning efter "@" -tegnet.

Anbefalede: