Hvordan Man Skriver Tyske Breve

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Tyske Breve
Hvordan Man Skriver Tyske Breve

Video: Hvordan Man Skriver Tyske Breve

Video: Hvordan Man Skriver Tyske Breve
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Kan
Anonim

På tysk er der specialtegn, der ikke er trykt på tastaturet og ikke bruges af systemet som standard. Dette bliver ofte en hindring for lærere af det tyske sprog, men det tyske layout kan let tilpasses ved hjælp af operativsystemet eller ved hjælp af et specielt sæt tegn fra det latinske tastatur.

Hvordan man skriver tyske breve
Hvordan man skriver tyske breve

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke vil foretage nogen indstillinger i selve systemet, kan du bruge de relevante tegnsæt. For at gøre dette skal du skifte til det engelske tastaturlayout og holde "ALT" -knappen nede. Mens du holder den, skal du indtaste de tilsvarende tal. For at få symbolet "ß" skal du trykke fortløbende på tallene 0, 2, 2, 3. For at få et stort "Ä" skal du ringe 0, 1, 9, 6, og indtaste 0, 2, 2, 8 for "ä". U med en umlaut indtastes ved hjælp af kombinationen 0, 2, 2, 0 (henholdsvis lille bogstav 0, 2, 5, 2). Ö er 0214 og ö er 0, 2, 4, 6.

Trin 2

For ikke at huske disse tastaturgenveje, kan du tilpasse det tyske tastaturlayout. Gå til "Start" - "Kontrolpanel". Vælg "Tastatur".

Trin 3

Vælg fanen "Input Language". Klik på knappen "Tilføj", og vælg "Tysk layout" i menuen.

Trin 4

Klik på ikonet med navnet på sproget (på Windows-panelet) og vælg "DE". Det tyske tastatur er lidt anderledes end det engelske, så du bør lære det korrekte tegnsæt. Bogstavet "ü" er i stedet for det russiske "x". Symbolet "ö" på bogstavet "zh" og "ä" svarer til det russiske "e". Bogstavet "Z" kommer i stedet for det latinske "Y".

Trin 5

For at se, hvordan bogstaverne findes på tastaturet, skal du gå til "Start" - "Alle programmer" - "Tilbehør" - "Ekstraudstyr. funktioner "-" Skærmtastatur ".

Trin 6

Du kan også bruge forskellige onlinetjenester på "skærmtastaturet", som du kan skrive bestemt tekst med, vælge og indsætte, hvor du vil. For at skrive et tegn skal du blot klikke på den ønskede knap på det præsenterede tastatur.

Anbefalede: