Sådan Oprettes En Cache I Opera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Cache I Opera
Sådan Oprettes En Cache I Opera

Video: Sådan Oprettes En Cache I Opera

Video: Sådan Oprettes En Cache I Opera
Video: Как почистить кэш браузера? 2024, April
Anonim

Opera-browserens cache giver brugeren mulighed for at reducere indlæsningstiden på nogle internetsider. Cache-konfiguration kan udføres uden behov for yderligere software.

Sådan oprettes en cache i Opera
Sådan oprettes en cache i Opera

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at udviklerne af Opera-browseren ikke anbefaler at ændre indstillingerne til administration af cachen i RAM.

Trin 2

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen og gå til punktet "Alle programmer". Start Opera-browseren, og åbn menuen "File" i det øverste servicepanel i applikationsvinduet. Gå til "Indstillinger", og vælg sektionen "Historik og cache". Alternativt kan du åbne dialogboksen browserindstillinger ved at trykke på softkeys alt="Image" og P samtidigt.

Trin 3

Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Aktivér automatisk hukommelsescaching" i RAM-sektionen, og indtast den ønskede mængde diskplads, der er reserveret til lagring af diskcache i den tilsvarende linje. Bekræft lagring af de foretagne ændringer ved at klikke på OK og genstart Opera for at anvende dem.

Trin 4

Skift placeringen af det vedvarende cache-bibliotek. For at gøre dette skal du åbne menuen "Hjælp" i det øverste servicepanel i browservinduet og vælge punktet "Om Opera". Bestem den aktuelle cache-placering og skriv opera: config i tekstfeltet i applikationsadresselinjen.

Trin 5

Skriv cache øverst i søgeformularen i det vindue, der åbnes, og find linjen, der indeholder værdien Cache Directory4. Skift stien til den fundne parameter til den ønskede, og bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Gem".

Trin 6

Udvid hovedmenuen i Opera-applikationen ved at klikke på knappen med browserens logo, og vælg punktet "Indstillinger" for at rydde cachen. Vælg underpunktet "Slet personlige data", og klik på knappen "Detaljerede indstillinger" i den dialogboks, der åbnes. Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Ryd cache" i biblioteket i den næste dialogboks, og bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på knappen "Slet".

Anbefalede: