Sådan Klones I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klones I Photoshop
Sådan Klones I Photoshop

Video: Sådan Klones I Photoshop

Video: Sådan Klones I Photoshop
Video: Учим Photoshop за 1 час! #От Профессионала 2024, Kan
Anonim

Photoshop er meget kraftfuld. Dette er et unikt program. Med sin hjælp kan du ikke kun ændre farver, tilføje rammer og inskriptioner til et foto, men også oprette din egen klon.

Sådan klones i Photoshop
Sådan klones i Photoshop

Nødvendig

Photoshop, fotografering

Instruktioner

Trin 1

Åbn billedet: "File - Open". Fra værktøjslinjen skal du vælge værktøjet Klonstempel eller bruge tasterne Skift + S. I indstillingspanelet skal du klikke på feltet "Pensel" (Pensel). Indstil værktøjsstørrelsen, så den passer bedst til kloningsområdet. I "Mode" (Mode) vælges blandingstilstand, og indstil også parametrene "opacitet" (Opacitet). Marker afkrydsningsfeltet for Allined Dette vil skabe en ikke-knækkende klon i regionen, der er knyttet til oprindelsen. Indstillingen gør det muligt at slippe museknappen for at skifte til en anden tilstand, ændre penselstørrelse eller skifte til et andet fragment. Hvis du fravælger afkrydsningsfeltet Juster, vender markøren tilbage til startpunktet, så snart du slipper museknappen. Marker også afkrydsningsfeltet Brug alle lag. Dette gør det muligt at fange pixels i alle synlige lag.

Trin 2

For at vælge et startpunkt skal du klikke på den ønskede placering og samtidig trykke på Alt-tasten. Hvis du kun har brug for at klone et område fra det aktive lag, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Brug alle lag.

Trin 3

Vælg et lag i paletten Lag (lag). Alt-klik og vælg det område, du vil klone. Resterende på det samme lag skal du trække markøren til det sted, hvor du vil oprette en klon. Et par markører vises i billedvinduet: et krydshår over oprindelsen og en klonstempelmarkør. Det klonede område vises, hvor du trak markøren.

Trin 4

Hvis afkrydsningsfeltet Lås gennemsigtige pixels er markeret i paletten Lag, vises det klonede område kun på det uigennemsigtige lag. For at indstille en ny oprindelse skal du trykke på alt="Image" igen og klikke på. For en "dobbelt eksponering" -effekt skal du indstille en lille værdi for "Opacitet", så vil de underliggende pixels være lidt synlige.

Anbefalede: