Sådan ændres Formatet På En Bog

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Formatet På En Bog
Sådan ændres Formatet På En Bog

Video: Sådan ændres Formatet På En Bog

Video: Sådan ændres Formatet På En Bog
Video: Sådan folder du en bog med 8 sider 2024, Kan
Anonim

Du kan ændre det originale format på en elektronisk version af en bog på forskellige måder. I dette tilfælde er det bedst at overveje de mest almindelige formater og mulige konverteringsmuligheder.

E-bog
E-bog

Instruktioner

Trin 1

Det mest almindelige e-bogformat er en almindelig tekstfil (.txt-formatet åbnes normalt med standard Windows-applikationen "Notepad"). Fordelen ved formatet er dets lille størrelse og udbredte support af næsten ethvert system. For at se denne fil skal du ikke installere yderligere applikationer ikke kun på en personlig computer, men også på PDA'er, moderne mobiltelefoner, mp3-afspillere osv. Dette er normalt det originale format. Det er nemmest at overføre det til andre mere bekvemme formater, hvor der er en sideforstørrelsesfunktion, en praktisk tilpasselig grænseflade og meget mere, som en notesbog mangler.

Trin 2

Også et almindeligt format er dokument (.doc-format). Til det, især en nyere ændring (.docx-format), skal du installere speciel software kaldet Word. Programmet er inkluderet i Microsoft Office. For normal drift gør Microsoft Word 2007/2010 eller endda Microsoft Word 2003 (kun opdateret version) det. Det er meget let at konvertere fra en notesbog til dette format. Det er nok bare at vælge teksten (ved at trykke på ctrl + a på samme tid) og derefter kopiere / indsætte (først ctrl + c, derefter ctrl + v) og bogen i.doc-format.

Trin 3

Til praktisk læsning af en bog fra en computer bruges Portable Document Format (.pdf format) ofte. Filen åbnes ved hjælp af Acrobat Reader-programmet, og der kræves en særlig konverter til at oversætte til den fra andre formater. For nemheds skyld kan du installere Universal Document Converter. Denne metode er velegnet til næsten alle anvendte formater. Det vil sige, det er oprindeligt bedre at oversætte til ethvert format fra en simpel tekstfil eller et dokument.

Anbefalede: