Sådan Gemmes I FIFA

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes I FIFA
Sådan Gemmes I FIFA

Video: Sådan Gemmes I FIFA

Video: Sådan Gemmes I FIFA
Video: FIFA 22 ALL 120 SKILLS TUTORIAL | Xbox u0026 Playstation 2024, Kan
Anonim

Fifa er en sportsskytte, der giver dig mulighed for at kæmpe i forskellige fodboldkampe, mens du spiller for dit yndlingshold samt bruger forskellige spillere i spillet.

Sådan gemmes i FIFA
Sådan gemmes i FIFA

Instruktioner

Trin 1

Brugere har ofte problemer med at gemme spillet, da grænsefladen er ret vanskelig at administrere. For det første er det værd at bemærke, at det på en personlig computer ikke er tilladt at gemme i lokale eller netværksmatcher. Dette skyldes, at systemet ikke automatisk kan skrive to filer på begge computere og derefter automatisk fortsætte spillet.

Trin 2

Du kan kun gemme, hvis spillet er enkelt, dvs. du spiller mod computeren. For eksempel har du en bestemt kamp, hvor du er en aktiv spiller. Du skal pludselig gemme kampen og slukke for din pc. For at gøre dette skal du trykke på Esc-tasten. En menu vises, hvor du klikker på knappen "Gem spil". Indtast et navn på filen. Det er ønskeligt, at klokkeslæt og dato nævnes i denne kombination, da nogle personlige spil ikke angiver tidsbesparelsen, og det derefter er vanskeligt at bestemme, hvilken post der skal startes.

Trin 3

Når filen er gemt, kan du afslutte spillet og slukke for din personlige computer helt. Hvis du vil spille igen, skal du starte det på din computers skrivebord ved hjælp af genvejen. Dernæst skal du klikke på knappen "Indlæs spil". Vælg Gem, og klik på Indlæs. Spillet starter automatisk, og du kan fortsætte.

Trin 4

Det er også værd at bemærke, at mange optagelser kan downloades fra Internettet. For eksempel sender nogle spillere deres gemte spil for at vise andre spillere deres præstationer. Du kan bruge disse filer. For at gøre dette skal du tilføje de downloadede gemte filer til dem, der allerede er tilgængelige i spilmappen. Du kan bruge søgningen til at finde optagelser af spil på din computer.

Anbefalede: