Sådan Tildeles Et Brev Til En Genvejstast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tildeles Et Brev Til En Genvejstast
Sådan Tildeles Et Brev Til En Genvejstast

Video: Sådan Tildeles Et Brev Til En Genvejstast

Video: Sådan Tildeles Et Brev Til En Genvejstast
Video: Subnet Mask - Explained 2024, April
Anonim

Brugere af en personlig computer skal ofte bruge de samme handlinger mange gange. Dette gør det mere tidskrævende at arbejde på computeren og tager meget opmærksomhed. For at løse dette problem er der udviklet en genvejstastfunktion. Essensen af denne mulighed ligger i, at en person, for at påberåbe sig visse operationer, kun trykker på et par taster på tastaturet i stedet for adskillige museklik.

Sådan tildeles et brev til en genvejstast
Sådan tildeles et brev til en genvejstast

Instruktioner

Trin 1

Næsten alle programmer er udstyret med denne funktion. Det er meget praktisk og fremskynder arbejdet på computeren betydeligt. Denne funktion har evnen til at redigere disse meget "genvejstaster". Lad os overveje, hvordan det er muligt at tilpasse det i en af de mest populære grafiske redaktører: Adobe Photoshop.

Trin 2

Åbn dette program. Programmets menu er placeret i den øverste del af vinduet. Vælg punktet "rediger". I rullemenuen skal du vælge fanen "Tastaturgenveje". Indstillingsvinduet vises foran dig. Undersøg det nøje. Her opfordres du til at oprette "genvejstaster" til programmenukommandoer. Dobbeltklik på venstre museknap på et af elementerne. Programmets menukommandoer åbnes foran dig. Vælg den ønskede funktion, og klik på den. En lille boks med en blinkende markør vises til højre. Nu kan du indstille eventuelle sekventielle tastetryk på tastaturet, som i løbet af arbejdet vil starte denne funktion af programmet. Bemærk, at nogle "genvejstaster" allerede er indstillet af programmet som standard. Gå gennem hele menulisten. Tilpas denne funktion, som du har brug for. Gem derefter indstillingerne for dine "genvejstaster". Arbejder du nu i denne grafiske editor, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt du begyndte at udføre standardoperationer, som du brugte meget tid på.

Anbefalede: