Sådan Gendannes Slettet Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettet Fra Et USB-flashdrev
Sådan Gendannes Slettet Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Slettet Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Gendannes Slettet Fra Et USB-flashdrev
Video: SanDisk Ultra Dual Type-C USB 3.1 (USB-C + USB-A) 2024, April
Anonim

Næsten enhver moderne person gemmer en slags information på flashdrev. Nogle har fotografier, mens andre har arbejdsfiler eller et fremtidigt eksamensbevis. Desværre er ingen af os immun over for tabet af disse data, uanset hvor pålidelig flashhukommelsen kan virke. Så mange har stødt på problemet med at gendanne data fra et sådant medium. Processen med at gendanne data fra et flashdrev afhænger direkte af, hvor vigtige filer blev mistet.

Sådan gendannes slettet fra et USB-flashdrev
Sådan gendannes slettet fra et USB-flashdrev

Instruktioner

Trin 1

Hvis brugeren bare utilsigtet slettede data eller ved et uheld formaterede USB-flashdrevet, hjælper specielle programmer med at gendanne filerne. Du kan nemt prøve at gøre det selv ved at downloade det nødvendige program på Internettet. Det vigtigste er ikke at blive forvirret og ikke foretage ændringer i medierne under dataekstraktion. Efter hentning af den mistede fil skal du overføre den direkte til din computer.

Trin 2

Hvis flashdrevet tydeligvis ikke fungerer korrekt, f.eks. Opdages det slet ikke i computeren eller defineres som tomt, eller hvis du beskadigede flashdrevet mekanisk - knuste det eller fik det vådt, skal du kontakte en specialist til at gendanne data. Det er meget vigtigt, efter at have fundet et problem, skal du ikke udføre flere handlinger med flashdrevet. Flash-drevet skal fjernes straks og korrekt fra computeren eller kameraet og ikke længere arbejde med det - tag ikke billeder, skriv ikke data. Husk, i næsten enhver fejl kan data gendannes, hvis du straks stoppede med at arbejde med flashdrevet efter at have fundet en fejl.

Trin 3

Tag det defekte flashdrev til et computerreparationscenter, hvor specialister, der bruger en speciel enhed (programmør), tæller alle flashhukommelseschips og dekrypterer dem og dermed får dine mistede oplysninger. Hvis det er muligt, vil computercentret ikke kun gendanne dine data, men også reparere selve flashkortet. Forresten er der i dag virksomheder, der er klar til at hjælpe dig med datagendannelse fra et flashdrev døgnet rundt.

Anbefalede: